Arts Assistent
Carinova

Functieomschrijving

Carinova is een middelgrote organisatie met twee verpleeghuislocaties, het Sint Jozef in Deventer en de Hartkamp in Raalte. Daarnaast zijn er zes woonzorglocaties en kleinschalige woonvormen in de wijk voor cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek. Op de verpleeghuislocaties wordt geriatrische revalidatie en langdurige zorg geboden.

Het medisch team bestaat uit een aantal basisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en praktijkverpleegkundigen. Daarnaast is er een aantal opleidings- cq stageplekken beschikbaar voor (huis)artsen in opleiding.

Wij zijn per september 2020 op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van

ARTS-ASSISTENT

voor 28-36 uren per week

Je werkt in overleg in Deventer of Raalte op de afdeling voor geriatrische revalidatie (GRZ) en op de afdelingen voor langdurige zorg. Op de GRZ worden patiënten opgenomen na een ziekenhuisopname voor revalidatie en herstel. Je werkt zelfstandig onder supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Je doet brede ervaring op in de ouderenzorg. Een ervaring die je goed voorbereid op een opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, huisartsgeneeskunde, revalidatie en geriatrie.

Functie-eisen:

  • Geregistreerd als basisarts

  • Affiniteit met ouderen

  • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden

Ons aanbod

We bieden een gezellige en collegiale werkplek. Iedere vrijdagochtend hebben we een onderwijsbijeenkomst met arts-assistenten, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundige specialisten. Deze bijeenkomsten organiseren we samen met de collega instelling, met wie we ook de ANW diensten invullen.

Samen kijken we wanneer je kunt beginnen en welke ervaring je graag zou willen opdoen. Het contract is in eerste instantie voor 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT)

Belangstelling?

Wil je liever eerst een dag meelopen? Dat kan natuurlijk, bel of mail gerust.

Wil je meer weten over Carinova kijk dan op www.carinova.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met het medisch secretariaat: 0570-661498.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55004
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova