Arts NAH Zutphen/ SOG/ AVG arts/ revalidatie arts
Zozijn

Functieomschrijving

Wil je een actieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met niet aangeboren hersenletsel? En wil je graag jezelf als arts doorontwikkelen in de boeiende en groeiende sector NAH? Dan is dit een interessante vacature, bijvoorbeeld als aanvulling op je huidige werkzaamheden!

Voor 1 woonlocatie in Zutphen hebben we een vacature voor een

Arts NAH

met een profiel zoals:

- Specialist ouderengeneeskunde (SOG)
- AVG arts
- Revalidatie arts
- anders opgeleide arts

Aantal te werken uren is tussen 2 uur tot 4 uur gemiddeld per week en is bespreekbaar.

Tevens zoeken we een Arts NAH (16-32 uur), voor de gehele sector NAH.

Wat ga je doen?

Je levert specialistische medische zorg, in nauwe samenwerking met de huisartsenzorg, aan mensen met NAH. Iedere cliënt heeft een eigen huisarts. Je diagnosticeert en behandelt cliënten. Verder indiceer je de noodzakelijke paramedische of specialistische zorg.

Je adviseert de cliënten, verwanten, medewerkers en andere disciplines betrokken bij de cliënt. Je werkt, multidisciplinair, samen met o.a. (para)medici, gedragswetenschappers, psychiater, huisarts, verpleegkundig specialist, verpleegkundigen en begeleiders.

Er bestaan korte lijnen met de betrokken huisarts, zodat de cliënt het beste krijgt van twee werelden (de huisartsenzorg en de NAH zorg). Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het medische beleid binnen Zozijn.

Je wordt betrokken bij de ontwikkelingen van de sector NAH, zowel op inhoud als in de organisatie.  

Functie eisen

Dit zijn wij

De sector NAH van Zozijn is al 25 jaar gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met NAH. We bieden begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren.  Zozijn NAH is een professionele organisatie met een breed dienstenpakket en de ontwikkelingen gaan door. De diensten bestaan uit dagbesteding, wonen, training, logeren, behandeling (Hersenz) en ambulante begeleiding. Nieuwe ontwikkelingen zijn er op het gebied van de inrichting van een regionaal expertisecentrum NAH+ en bij een regionaal expertisecentrum voor kind& NAH voortkomend uit Commissie Expertisecentra Langdurige Zorg, ondersteund door een Kenniscentrum en Decentrale expertise Centra, om te komen tot een dekkend zorglandschap voor deze specifieke doelgroep.

Zozijn heeft 7 woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. De Leest in Zutphen is zo'n woning. In 2021 is de Leest geopend, het is een woning die ondersteuning en zorg biedt voor mensen met NAH en een vraag op het gebied van verzorging, verpleging en revalidatie. Op De Leest is 24 uur per dag begeleiding aanwezig om zorg, verpleging en ondersteuning te bieden. We zoeken iemand die voor 2 tot 4 uur verbonden wil zijn aan deze woonlocatie.

Binnen Zozijn maak je onderdeel uit van het multidisciplinaire behandelteam NAH. Daarnaast ben je als arts en collega gekoppeld aan de vakgroep AVG, die bestaat uit 5 artsen VG, 1 AIOS  en 2 verpleegkundig specialisten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. Liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning kunnen we alleen bieden vanuit een dialoog; dit is onze grondhouding. Dialoog is samenspraak: je luistert naar elkaar en wisselt met elkaar van gedachten. Je sluit aan bij het denken en voelen van de ander. Daarbij maakt het niet uit wie die ander is: cliënt, verwant, vrijwilliger, collega, leidinggevende of een relatie van Zozijn.

Herken jij je in het volgende?

Voor deze vacature ben je BIG-geregistreerd.
En verder:

 • ben je leergierig;
 • kun je goed verbinden en samenwerken;
 • heb je affiniteit met NAH;
 • heb je affiniteit met multidisciplinair samenwerken rond complexe problematiek;
 • heb je een heldere visie op behandelen;
 • werk je gedreven aan de verdere ontwikkeling van de specialistische zorg binnen Zozijn in een effectieve samenwerking met de huisartsenzorg;
 • word je geïnspireerd door mee te werken aan de ontwikkeling van de dienst Zorg Advies en Behandeling van Zozijn;
 • ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

Natuurlijk worden ook anders opgeleide artsen, die affiniteit en, -bij voorkeur- ervaring, hebben binnen de zorg voor mensen met NAH, uitgenodigd om te reageren.

Inlichtingen verkrijgbaar bij

Bel of mail voor vragen met Yvonne Boog, directeur Zorg Advies en Behandeling, op 06 20702333 of mail [email protected] Tevens kun je met vragen terecht bij Annelies Donderwinkel, Manager sector NAH op 06 21381794 of via mail naar [email protected]

Inschaling

Dit bieden wij

 • Een leerrijke en ontwikkelingsgerichte werkomgeving; met verdieping in de NAH specialisatie;
 • Een salaris van maximaal € 8.256,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 75;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde tijd;
 • Je kunt onder andere fitnessen met korting, een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal en trainingen volgen via GoodHabitz.

Bijzonderheden

In het kader van de vergewisplicht en voordat we overgaan tot een aanstelling worden er referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. De verkregen informatie kan een rol spelen bij de besluitvorming over een aanstelling.

Past dit bij jou en wil je graag bij ons komen werken?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV.
Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Wonen De Leest Zutphen
Postcode 7207 PA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 2
Uren tot 4
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Yvonne Boog en Annelies Donderwinkel
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 01-04-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 74279
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn