Arts Verstandelijk Gehandicapten bij Aveleijn
Aveleijn

Functieomschrijving

Ben jij de AVG arts die op een oplossingsgerichte wijze bijdraagt aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking?
Kenmerken slagvaardigheid en resultaatgericht werken jouw functioneren?
Ben jij op zoek naar een veelzijdige en specialistische functie bij een ambitieuze waarden gedreven organisatie? 

Dan zijn wij op zoek naar jou en jij wellicht naar ons. 

Aveleijn heeft ruimte voor een

Arts Verstandelijk Gehandicapten
(16-32 uur per week) 

die de afdeling Zorg Ondersteuning en Behandeling (ZOB) in Borne komt versterken.

Wat ga je doen?
Als Arts Verstandelijk Gehandicapten verleen je op indicatie specialistische medische zorg aan cliënten met een verstandelijk beperking met als doel de gezondheidstoestand van de cliënten te optimaliseren of een goede gezondheid te behouden. Alle cliënten hebben een eigen huisarts.

Je levert een bijdrage aan de kwaliteit van de medische zorg van de instelling in het algemeen. Daarnaast informeer, ondersteun en adviseer je cliënten en ouders/verwanten bij medische problematiek, informeer en adviseer je begeleiders en geef je scholing aan medewerkers in de organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om je binnen je functie verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld in de verslavingszorg. Daarin hebben we een goede samenwerking met Tactus.

Waar ga je werken?  
De afdeling Zorgondersteuning en Behandeling (ZOB) bestaat uit ruim 80 medewerkers van diverse disciplines, zoals gedragswetenschappers, psychodiagnostisch medewerkers, vaktherapeuten, doktersassistentes, verpleegkundigen, twee AVG’s, één AVG in opleiding, huisarts, specialist ouderengeneeskunde, een consulterend psychiater, een consulterend kinderpsychiater en een BOPZ-arts.

In dit professionele team wordt constant gewerkt aan de beste kwaliteit van advisering aan medewerkers en zorg voor cliënten. De actuele wetenschappelijke inzichten worden gevolgd en collega’s zijn actief op het gebied van praktijkgericht (wetenschappelijk) onderzoek. Er zijn contacten met diverse universiteiten. Verdere professionalisering en permanente ontwikkeling zijn centrale thema’s binnen de afdeling.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

  • Een opleiding tot basisarts, aangevuld met een (bijna afgeronde) opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten (AVG). Inzicht in aanverwante kennisgebieden zoals neurologische en psychiatrische stoornissen is vereist
  • een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid om te kunnen communiceren op verschillende niveaus met cliënten en hun verwanten en je beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Je bent: flexibel, enthousiast, humorvol en je staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je geduldig, ordelijk, integer en betrouwbaar.

Je kunt:

  • met de nodige verantwoordelijkheid, oplettendheid en nauwkeurigheid uitvoering geven aan je taken
  • zelfstandig werken en goed omgaan met stressvolle situaties

Inschaling

Wat bieden we jou?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/).
Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden in scholing, coaching en takenpakket
  • Een baan in een uitdagende werkomgeving 
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd en wil je direct reageren?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via Zorgselect.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Christien Rippen, manager ZOB, te bereiken via 074-2556600 of c.rippen@aveleijn.nl.

Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Liever eerst een keer koffie of thee drinken?
Ben je geïnteresseerd geraakt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in deze functie en naar het werken binnen onze organisatie? 

Neem contact op en kom eerst een keer kennis maken met onze collega’s die jou meer vertellen over het werken bij Aveleijn. Een afspraak kun je maken via het secretariaat van de afdeling ZOB, te bereiken via 074-2556600 en dan zien we elkaar snel!

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Bestuurscentrum afdeling ZOB
Postcode 7622 GW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Christien Rippen, manager ZOB, te bereiken via 074-2556600 of c.rippen@aveleijn.nl
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 02-11-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 13-12-2021
Nummer 72401
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn