Arts VG in opleiding
Zozijn

Binnen onze arts VG praktijk werken we met een team gemotiveerde en enthousiaste collega's die de afgelopen periode een toekomstbestendige praktijk hebben ontwikkeld. We werken vooral spreekuur en vraaggericht waarbij het multidisciplinaire samenwerken onze kracht is.

Als Arts voor Verstandelijke Gehandicapten bied je specialistische medische zorg aan de mensen met een verstandelijke beperking. Dit wordt gedaan aansluitend op de eerstelijnszorg. Binnen Zozijn heeft iedere client een eigen huisarts. Je zal aan de slag gaan met het diagnosticeren en behandelen van de cliënten. Verder indiceer je de noodzakelijke paramedische of specialistische zorg. Je geeft adviezen aan de client, ouders, medewerkers en andere disciplines die betrokken zijn bij de client. Je zal  multidisciplinair samenwerken met o.a. (para)medici, gedragswetenschappers, psychiater en huisartsen. Er bestaan korte lijnen met de betrokken huisartsen, zodat de cliënt het beste krijgt van twee werelden (de huisartsenzorg en de AVG zorg). Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van het medische beleid binnen Zozijn.

Wij bieden je een opleidingsplek voor deze functie, waarbij je begeleid wordt door de arts VG.

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een diploma als basisarts
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto.
 • Je hebt affiniteit met multidisciplinair samenwerken rond complexe problematiek.
 • Je werkt gedreven in teamverband aan de verdere ontwikkeling van de specialistische zorg binnen Zozijn in een effectieve samenwerking met de eerstelijnszorg.

 • Wat bieden wij?

  • De inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Aangevuld met 8,0% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, en aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
  • Een afwisselende en uitdagende baan waarin je kennis en ervaring kan inzetten op de werkplek en ten behoeve van de cliënten

  Een baan binnen de organisatie Zozijn op Landgoed de Lathmer in Wilp.

  https://youtu.be/szFiyAoTlfU
Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - ZAB Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 11-01-2023
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 116861
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn