Arts VG
Cosis

Introductie en uren

Zoek jij een uitdagende baan als Arts VG? Bij het Cosis Expertisecentrum zijn we op zoek naar een Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) voor 24 tot 36 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Als AVG bied je zorg aan cliënten samen met het team van de medische vakgroepen. Het is een zeer gevarieerde cliëntengroep: van jong tot oud en van een lichte tot een ernstig meervoudige verstandelijke beperking.

Je levert aanvullend aan de huisarts verantwoorde medische zorg bij specifieke vragen gerelateerd aan de verstandelijke beperking. Het signaleren, onderzoeken, diagnosticeren en adviseren tot behandeling of het zelf behandelen en begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking en met een complexe (samengestelde) zorgvraag vallen onder jouw verantwoordelijkheid. In dit kader maak je deel uit van diverse multidisciplinaire teams op verschillende woonvoorzieningen voor volwassenen. Je werkt hierbij samen met paramedici en gedragswetenschappers.

Vanuit de medische vakgroep lever je een bijdrage aan beleidsontwikkeling op het gebied van de medische zorg- en dienstverlening, zowel ten behoeve van de organisatie als de individuele cliënten. Als AVG kun je, buiten kantoortijden, worden benaderd als achterwacht tijdens bereikbaarheidsdiensten.

Cosis Poli De Cosis Poli levert specialistische zorg bij complexe-, meervoudige- en/ of crisis hulpvragen en richt zich in eerste instantie op het regiokantoor in Groningen en in de toekomst ook op meerdere locaties in de regio. Momenteel wordt de Cosis Poli nog verder vormgegeven en als AVG denk je hierin mee.

Wat vragen we van je?

 • Een gediplomeerd arts met specialisme geneeskunde voor verstandelijke gehandicapten met een geldige BIG registratie
 • Ben je ANIOS-arts VG, dan komen we ook graag met jou in contact!
 • Supervisie geven aan de basisartsen en physician assistenten.
 • Bereikbaarheidsdiensten voor de eigen organisatie, meestal als achterwacht.
 • Meedoen in de regionale beoordelingen in het kader van de Wet zorg en dwang met de AVG's uit de regio.
 • Laagdrempelige houding naar de cliënten.
 • Een positief kritische instelling.
 • Dat je wilt excelleren in je vak en dat doen wat werkelijk toegevoegde waarde heeft.
 • Dat je beschikt over analytisch vermogen.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

We zoeken een enthousiaste professional, die proactief is en voldoende flexibel om invulling te geven aan deze functie.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een marktconform salaris;
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen, E-learning (Goodhabitz) op kosten van Cosis.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • De mogelijkheid om (AVG) opleider te worden voor collega artsen, physician assistenten en te participeren in het onderwijs aan co-assistenten innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer dan nu!

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten, in overleg met een van de artsen voor vakinhoudelijke vragen of vragen hebt over de vacature, bel met Marielle Dorenbos, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 832 499 20. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen

Type Vacature
Intern nummer 2022-2335
Organisatie Cosis
Locatie Cosis Expertisecentrum
Postcode 9735AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 08-07-2022
Nummer 112393

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis