(Assistent) begeleider - Albergen (12 - 28 uur p/w)
JP van den Bent stichting

Functieomschrijving

Wat ga je doen
Bij de JP ondersteunen we mensen bij leven. We vinden het belangrijk dat ieder mens binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk zelf de regie heeft. Voor de ondersteuning die we daarbij geven, nemen we de tijd. We laten ons niet leiden door allerlei protocollen en richtlijnen. Samen doen we wat nodig is.

Als begeleider heb je een regierol. Jij bent verantwoordelijk voor het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de afspraken in het ondersteuningsplan. Als assistent begeleider zit je meer in de uitvoering, van waaruit je actief en doorlopend meedenkt. Zo bieden we samen de best mogelijke ondersteuning bij leven en alles wat daarbij hoort: alledaagse werkzaamheden, persoonlijke verzorging, sociale vaardigheden of activiteiten.

Wil jij ook mensen ondersteunen bij leven? Laat het ons weten! Samen kijken we welke rol het beste bij jou past.

Waar kom je te werken?
Ringoven in Albergen
Op deze locatie in Albergen ondersteunen we tien mensen op basis van hun ondersteuningsvragen. Deze zijn heel divers. De één ondersteunen we in zijn persoonlijke ontwikkeling, de ander bij de meer praktische zaken, zoals de dag opstarten, koken en het onderhouden van sociale contacten. Ook bieden we een kleinschalige logeervoorziening met drie slaapkamers waar mensen in de weekenden kunnen komen logeren.

Iedereen heeft een eigen appartement met een balkon of een kleine tuin. Er is een gezamenlijke ruimte waar mensen elkaar naar behoefte kunnen ontmoeten om samen met de begeleiding en medebewoners een kop koffie te drinken. De appartementen zijn gelegen in een rustige wijk.

 

Functie eisen

Je hebt een passende mbo 3-, mbo 4- of hbo-opleiding afgerond. Maar wat we nog belangrijker vinden is of jij je kunt vinden in onze kernwaarden. Studenten van een maatschappelijke en/of zorg gerelateerde opleiding met een propedeuse op zak of in het laatste jaar van hun niveau 4 opleiding, zijn ook van harte welkom om te reageren!

Inschaling

Als assistent begeleider word je ingeschaald in functiegroep 30 van de CAO Gehandicaptenzorg. Als begeleider word je ingeschaald in functiegroep 40 van de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt een reiskostenvergoeding en een toeslag wanneer je onregelmatig werkt.

Bijzonderheden

Wil je meer weten?
Bel of stuur een bericht naar Lieke Brügging, tel. 06 - 13873571, email: 

Enthousiast geworden?
Solliciteer op jouw manier! Wij nodigen je uit om jezelf te laten zien in je manier van solliciteren. Is het schrijven van een motivatiebrief niet jouw ding? Neem een sollicitatievideo op of maak je enthousiasme kenbaar op een andere manier. Kies wat bij jou past!

Heb je liever eerst even contact? Dat kan! Bel of stuur een bericht naar de contactpersoon voor deze vacature.

 

Type Vacature
Organisatie JP van den Bent stichting
Locatie Albergen
Postcode 7601 XK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lieke Brügging, tel. 06 - 138 735 71
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 23-05-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 11-06-2023
Nummer 120203

JP van den Bent stichting

Ieder mens wil z’n leven op een eigen manier leiden. Soms heeft iemand daar professionele begeleiding bij nodig. De JP van den Bent stichting ondersteunt mensen bij hun leven. Bijvoorbeeld bij wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen.

We werken vraaggericht. Dat betekent dat iemands vraag het uitgangspunt vormt voor de ondersteuning. Daarom is ondersteuning voor iedereen anders, want ieder mens en iedere vraag is uniek. We doen wat nodig is, ook als we daarvoor buiten de gebaande paden moeten treden. Want wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen heel gewoon zijn.

Meer over JP van den Bent stichting