Assistent begeleider 12 uur, W&A Slaadreef 41 eventueel combinatie met logeren
Estinea

Functieomschrijving

Waar kom je te werken?
Je komt in een team met leergierige en enthousiaste collega’s te werken. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van 17 cliënten met een (meervoudige)beperking. De cliënten zijn verdeeld over 3 clusters waarvan 2 clusters in het gebouw en 1 cluster op een woning waar dagbesteding aangeboden wordt.
Op het cluster waar je voornamelijk komt te werken zijn de cliënten rolstoel gebonden, een aantal krijgen sondevoeding en velen van hen zijn bekend met epilepsie.

Wat ga je doen?
Op de dagbesteding ondersteun je de cliënten bij alle dagelijkse handelingen en activiteiten. Je kunt klein kijken en bent alert op lichamelijke ongemakken.

Functie eisen

Wie ben jij?
Je hebt affiniteit en ervaring met cliënten met een ernstige meervoudige beperking. De mensen die je begeleidt hebben intensieve verzorging nodig. Je kunt dus omgaan met intensieve zorgtaken zoals sondevoeding, transfers en epilepsie. Je bent flexibel inzetbaar op alle clusters van het team. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken. Je durft beslissingen te nemen, werkt oplossingsgericht en toont daadkracht. Het is voor jou vanzelfsprekend om te reflecteren op je eigen handelen en bent in staat om jouw collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. Je hebt een positieve instelling om met de groei en ontwikkeling in het team mee te gaan.

Inschaling

• Je beschikt over een relevant MMZ-diploma niveau 3, of een gelijkwaardig diploma.
• Je bent flexibel inzetbaar gedurende de dag en op alle clusters in het team. Al zul je vooral ingezet worden op de diensten van 11:00 tot 14:00 uur op maandag, donderdag en vrijdag.
• Op spannende momenten weet jij de rust te behouden en sta je stevig in je schoenen
• Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
• Je kan de hulpvraag verstaan ook al kan de cliënt niet praten.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende baan met veel mogelijkheden om je kwaliteiten en kennis in te zetten. Geen dag is hetzelfde!

Bijzonderheden

• Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. De contractomvang is voor 30% oftewel12 uur per week. Wanneer je graag meer uur wil werken is deze vacature te combineren met uren bij de logeeropvang.
• De inschaling is in schaal 30 conform CAO Gehandicaptenzorg.
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
• Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende en afwisselende baan. Reageer vóór maandag 16 december. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 19 decmber in de ochtend. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel ons via het telefoonnummer 088-4950419.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 27-11-2019
Reageer voor 16-12-2019
Ingangsdatum 27-11-2019
Nummer 49843

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea