Assistent Begeleider in Kampen gezocht
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking te ondersteunen in de weg naar (meer) zelfstandigheid? 

De locatie Ariohof heeft als doel cliënten met een lichte verstandelijke beperking te trainen in zelfstandigheid en voor te bereiden op (begeleid) zelfstandig wonen. Op de locatie wonen vier jongeren vanaf 18 jaar. Voor hen zoeken wij een assistent begeleider die het leuk vindt om de bewoners een goede start van de dag te bezorgen.

Je dag start om 7.30 uur. De bewoners ontbijten zelfstandig, waarbij je als aanspreekpunt aanwezig bent. Je helpt de cliënten op weg naar bijvoorbeeld werk, dagbesteding of school. Geen dag is hetzelfde, waarbij je op de juiste manier weet te anticiperen in verschillende siutaties (flexibel!). Zodra iedereen op pad is ga je verder met de huishoudelijke taken (opruimen, schoonmaken). Om 9.30 sluit je af, waarbij je de locatie opgeruimd achterlaat.

Op de locatie werkt een jong, enthousiast team. We staan open voor nieuwe ervaringen en willen graag samen met jou en de bewoners nieuwe dingen leren, plezier hebben, en samen groeien! Enthousiast geworden? Kom eens langs om kennis te maken!

Functie eisen

Over jou
Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief te werk en beschikt over een gezonde dosis humor. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn.

Uren per week
Bespreekbaar, maximaal 10 uur per week. Het gaat om doordeweekse dagen van 7.30 - 9.30 uur. De werkzaamheden kunnen ook worden ingevuld door 2 personen.

Over Ariohof
Ariohof is een woonlocatie in Kampen. Hier wonen vier jongeren (vanaf 18 jaar) met een licht verstandelijke beperking (LVB). We werken ontwikkelings- en competentiegericht, en kijken graag wat de cliënt allemaal zelf kan en gaan hier samen met de cliënt mee aan de slag, bv. leren koken en wassen.

De begeleiding is deels groepsgericht, maar we helpen de cliënten vooral bij zijn/haar individuele behoeften.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Salaris volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 25. 
  • Een (jaar)contract voor bepaalde tijd, waarna deze wijze van werken/wonen wordt geëvalueerd. 

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór zondag 15 december, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Geke Holtland. Je kunt haar bereiken op nummer 06-10878767. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op dinsdag 17 december.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 2022
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Ariohof, Kampen
Postcode 8262WL
Stad Kampen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 6
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 02-12-2019
Reageer voor 15-12-2019
Nummer 49912

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg