(Assistent) begeleider Piet Heinstraat 18 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je gaat cliënten ondersteunen met een matige tot licht verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals hechtingsproblematiek en andere psychiatrische problematieken. Op locatie Piet Heinstraat wonen negen cliënten in de leeftijd van 24 tot 88 jaar. je bied ondersteuning bij de ADL maar met name is de ondersteuning gericht op het zo zelfstandig mogelijk functioneren van de cliënt. De diensten bestaan uit dagdiensten, tussendienst en late diensten. Nachtdiensten komen niet voor. Je werkt voornamelijk alleen.

Waar kom je te werken?

Piet Heinstraat is een kleinschalig appartementencomplex dicht bij het centrum van Aalten. Er zijn negen appartementen, dit zijn zeven eenpersoonsappartementen en twee tweepersoons appartementen.

Functie eisen

Wie ben jij?

Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een assistent begeleider die met ervaring en oprechte aandacht heeft voor de cliënten. Je vindt het belangrijk om mensen met een beperking hun eigen keuzes te laten maken en het beste uit zichzelf te laten halen, waardoor zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Je bent communicatief sterk je durft je mening te geven en bent niet bang om feedback te geven of te ontvangen.

Pas jij bij Estinea?

 • Je hebt een relevant diploma op MMZ-niveau 3 of gelijkwaardig;
 • Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt;
 • Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je neemt initiatief en durft besluiten te nemen;
 • Je kunt goed organiseren en coördineren;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je kunt goed omgaan met systemen;
 • En je hebt humor!

Inschaling

Wat bieden wij?

Estinea is een lerende organisatie, gericht op ontwikkeling. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en om je eigen kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Past Estinea bij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden, voor minimaal 18 uur per week;
 • De inschaling is in schaal 30 conform CAO gehandicaptenzorg. Per 1 januari 2021 zal in de inschaling in schaal 35 zijn.
 • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuze systeem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie;
 • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’.

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?

Zijn wij op zoek naar jou? Reageer vóór dinsdag 1 december op de knop ‘Solliciteer direct!’ De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 4 december in de middag. Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met iemand uit het team 088-4950320. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoonnummer 088-4950250.

Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie.

 

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 20-11-2020
Reageer voor 01-12-2020
Ingangsdatum 20-11-2020
Nummer 56113

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea