Assistent begeleider wonen (schaal 35)
Stichting ZON Enschede

Functieomschrijving

Stichting ZON Enschede geeft 24-uurs woonbegeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn een jonge en kleinschalige organisatie die zich kenmerkt door termen als vernieuwing en ontwikkeling.

Voor een van onze locaties zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die het team komt versterken.

Voor onze 24-uurs woonlocatie 'het Franklin' met (jong)volwassen bewoners zijn wij namelijk op zoek naar een Assistent begeleider. Als Assistent begeleider begeleid je cliënten met een verstandelijke beperking in hun dagelijks leven. Je helpt hierbij de Persoonlijk begeleider bij zijn/haar taken. Dit houdt in dat cliënten worden ondersteund volgens de opgestelde begeleidingsstijl.

Deze locatie wordt tevens gebruikt als uitvalbasis voor ambulante zorg. Ook zijn we druk bezig met het opzetten van activiteiten en dagbesteding omdat de locatie daar goede mogelijkheden voor heeft. Kortgezegd zijn er veel
mogelijkheden om te groeien in de zorginteresses die bij je passen!

Belangrijk is dat je een doorzetter bent die in een vastberaden team wil werken waar duidelijkheid en structuur scheppen centraal staat.

Tot slot zien wij zorgtalent vaak verloren gaan omdat ervaring en/of opleiding eigenlijk onvoldoende zijn. Wij zijn een erkend leerbedrijf maar zien bovenal een uitdaging om dit talent te ontdekken en een kans te geven. Leeftijd te hoog of te laag? Geen relevant diploma? Sluit het huidige werkgebied niet aan op de zorgwereld maar wil je toch graag die stap maken? Reageer dan want als iemand open staat voor dergelijke kansen dan zijn wij dat!

Ben jij dus diegene die gebruik wil maken van de vele ontwikkelingsmogelijkheden en herken jij jezelf in de combinatie van professionaliteit en humor? Sta jij daarnaast stevig in je schoenen en laat jij je niet zomaar uit het veld slaan? En is tot slot de complexe zorg met onder andere gedragsproblematiek een uitdaging voor je? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

  • Beschikt minimaal over een relevante afgeronde Mbo-opleiding. 
  • Een team-player maar ook goed in staat zelfstandig te werken/beslissingen te nemen.
  • Goed in staat te reflecteren op eigen handelen.
  • Positief ingesteld en een overtuigende persoonlijkheid die sterk in de schoenen staat.
  • Flexibel inzetbaar waaronder bereidheid om slaapdiensten te draaien.
  • Met moeilijk verstaanbaar gedrag kunnen omgaan.
  • In je motto zijn kenmerken van humor en gelijkheid te vinden!

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal 3.009,00 op basis van een 36-urige werkweek (FWG 35). Inschaling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Het aantal gewenste contracturen per week kan in overleg worden bepaald. Wij willen graag mogelijkheden bieden voor een ieder rekening houdend met persoonlijke situaties.

Naast vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag is er ook sprake van een 13e maand.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Regeling, tel: 06 36583114. Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag uiterlijk 22 mei a.s. bij voorkeur per mail aan [email protected]

Sollicitatiegesprekken gaan worden gevoerd in de week van 23 mei.

Type Vacature
Organisatie Stichting ZON Enschede
Locatie Het Franklin
Postcode 7533 CE
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 13-05-2022
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 23-05-2022
Nummer 110875
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting ZON Enschede

Stichting ZON Enschede is een jonge, kleine zorginstelling. De zon staat voor warmte, kracht en leven en dat is precies waarom wij dit symbolisch in de naamstelling van de stichting gebruiken. Wij willen een warme en veilige leefomgeving creëren voor bewoners maar waar wel vanuit kracht wordt gehandeld en niet vanuit geloof in beperking. ‘Leer mij het zelf te doen’ is het motto, om vandaaruit de bewoner mogelijkheid te bieden zicht te ontplooien zoals hij of zij dat wil.

Meer over Stichting ZON Enschede