(Assistent) Begeleiders Weekenden
DeSeizoenen

Functieomschrijving

Vind je het leuk om naast je studie binnen Zorg en Welzijn alvast werkervaring op te doen in de gehandicaptenzorg dan is dit je kans. Wij zijn opzoek naar enthousiaste (assistent) begeleiders die met name in de weekenden en vakanties aan de slag willen gaan op 1 van onze woonhuizen op onze locatie Overkempe in Olst. We gaan eerst samen met je in gesprek om te bepalen wat je ambities zijn. Vervolgens gaan we kijken of we een match kunnen maken met 1 van onze woonhuizen. De doelgroep waar je mee komt te werken zijn cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Functie eisen

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je bent gestart met een relevante studie binnen Zorg en Welzijn op niveau 3/4/6. Stage ervaring binnen Zorg en Welzijn kan een pré zijn.

Inschaling

Wat bieden wij?

Je gaat aan de slag bij een werkgever die binnen de branche hoger dan gemiddeld  scoort op goed werkgeverschap en medewerkerstevredenheid.

Wij bieden je een uitdagende (bij)baan die interessant is voor je c.v. bij een inspirerende en door antroposofische waarden gedreven organisatie . Een  functie waarbij je veel werkervaring kunt opdoen. Hopelijk kunnen we je zodanig boeien en binden dat je je carriere bij ons wilt gaan voortzetten na het voltooien van je studie. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 25/30 (€ 1.788- €2.716) afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze te verlengen.

Bijzonderheden

Interesse in deze vacature?

Dan nodigen wij je van harte uit om  je interesse kenbaar te maken. Clustermanager José Zweering ziet je motivatie en C.V. graag tegemoet op  werkenbij@DeSeizoenen.org o.v.v. “AB Overkempe”.

Ben je benieuwd waar je komt te werken voordat je besluit te sollicteren of wil je weten of je in aanmerking komt voor deze vacature? Neem dan contact op met clustermanager José Zweering (06 – 57 88 73 85). Zij staat je graag te woord.

Meer info over onze organisatie: www.DeSeizoenen.org

Zij Instromers worden natuurlijk ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Type Vacature
Organisatie DeSeizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 20-05-2021
Reageer voor 04-07-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 68361
Doorsturen Bekijk PDF

DeSeizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over DeSeizoenen