Assistent Inloopmedewerker
Humanitas Onder Dak Twente

Functieomschrijving

De Inloop van Humanitas Onder Dak in Hengelo is een ontmoetingsplek en biedt een veilige huiskamer waar ruimte is voor een kop koffie, een praatje, een spelletje en het gebruik van een computer. Daarnaast is er ook gelegenheid om te douchen, kleding te wassen en hulpvragen te stellen. Tevens kan het een eerste opstap zijn voor hulp. Als assistent inloopmedewerker sta je dichtbij de deelnemers. Je legt contact met de deelnemers en signaleert individuele wensen, behoeften, problemen en ambities. Ook geef je informatie over de mogelijkheden en arrangementen binnen Humanitas Onder Dak.

Assistent inloopmedewerker

(24 uur per week)                   

Als assistent inloopmedewerker onderhoud je actief het contact met de doelgroep en signaleer je individuele wensen, behoeften, problemen en ambities. Je draagt bij aan de sociale ontwikkelingen van de deelnemer en rapporteert deze aan de inloopmedewerker. In je dagelijkse werk denk je mee over de inhoud en vormgeving van activiteiten die een educatief en recreatief karakter hebben. Je draagt bij aan de programmering van activiteiten en begeleidt de deelnemers tijdens de activiteit. Ook assisteer je bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten zoals cursussen, instructies, voordrachten en dergelijke. Daarnaast rapporteer je in het cliëntvolgsysteem en houd je bezoekersaantallen bij. Wij stellen het op prijs als je actief meedenkt over het verbeteren van de dienstverlening. Ook hechten wij, binnen Humanitas Onder Dak, veel waarde aan kennisontwikkeling en worden alle werkzaamheden uitgevoerd vanuit een humanistische grondhouding.

Ons gedreven team wil jou graag als nieuwe collega, om mee samen te werken en om samen te groeien. Neem je eigen specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

Functie eisen

  • MBO 2 werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis en inzicht van de doelgroep.
  • Je hebt kennis en affiniteit met de methodiek Krachtwerk.
  • Je hebt computervaardigheden.
  • Je kunt omgaan met grensoverschrijdend gedrag.
  • Je bent een kei in het motiveren en stimuleren van cliënten.

Inschaling

De functie is ingedeeld in salarisschaal 4, cao Sociaal Werk. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 2.763,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een individueel Keuze Budget (circa 17% van je bruto jaarsalaris).
  • Flexibele arbeidstijden.
  • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
  • Een individueel Loopbaanbudget.

Bijzonderheden

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Humanitas Onder Dak en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag vóór 11 mei 2021 tegemoet.

Even goed om te weten:
Het kunnen overhandigen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Humanitas Onder Dak vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Type Werkplein
Organisatie Humanitas Onder Dak Twente
Locatie Hengelo (MO-PR Hengelo)
Postcode 7555EM
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO CAO Sociaal Werk
Functie(s) Afdelingsassistent
Begeleider assistent
Publicatiedatum 29-04-2021
Ingangsdatum Nader te bepalen
Reageer voor 11-05-2021
Nummer 67854
Doorsturen Bekijk PDF

Humanitas Onder Dak Twente

Maatschappelijke Opvang-Primair Hengelo

Meer over Humanitas Onder Dak Twente

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures