Assistent ondersteuner
Baalderborg Groep

De bewoners van de woonlocatie Vlasakkerkamp 21 C/D zijn  z.s.m. op zoek naar een:

Assistent ondersteuner
voor 24 uur per week

Waar ga je werken? 
Vlasakkerkamp 21 C/D is een woonlocatie in de wijk Baalderveld te Hardenberg. De locatie is geheel nieuw gebouwd in 2011. De 1e verdieping is verdeeld in 2 huiskamers.
Huiskamer C heeft 5 ruime zit-slaapkamers en een gezamenlijke huiskamer. Er wonen 4 jong volwassenen en 1 ouder wordende vrouw. Het is een gevarieerde groep, er zijn cliënten met een ernstige meervoudige beperking functionerend op laag niveau en een cliënt met moeilijk verstaanbaar gedrag. De begeleiding is enerzijds gericht op verzorging, het ondersteunen bij geleidelijke achteruitgang en het bieden van sfeer en gezelligheid in een rustige omgeving. Anderzijds is de begeleiding gericht op ondersteuning bij de ontwikkeling en het geven van duidelijkheid en structuur.
Huiskamer D heeft 5 ruime zit-slaapkamers en een gezamenlijke huiskamer. Er wonen 9 cliënten in de leeftijdscategorie van 25 tot en met 65 jaar. 5 Cliënten maken gebruik van de huiskamer op de 1e verdieping, waarvan er 1 gebruik maakt van 1 op 1 begeleiding. Daarnaast wonen er 4 cliënten op de 2e verdieping in een appartement. Het is een gevarieerde groep. De begeleiding is enerzijds gericht op verzorging, het ondersteunen bij geleidelijke achteruitgang en het bieden van sfeer en gezelligheid in een rustige omgeving. Anderzijds is de begeleiding gericht op het ondersteunen bij de algemeen dagelijkse levensbehoeften en de ontwikkeling hiervan.  

Wat ga jij doen?
Als assistent ondersteuner lever je een bijdrage aan de  begeleiding van cliënten en de prakti­sche uitvoering van de begeleidingsplannen. Je biedt, op aanwijzing van een ondersteuner en persoonlijk ondersteuner, ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg en begeleiding voor cliënten met verstandelijke beperking op zowel individueel en groepsniveau. Deze ondersteuning biedt je zowel in de woon- als in de vrijetijdssituatie.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Naast een relevante afgeronde Mbo-opleiding niveau 2 heb je een doortastende, creatieve persoonlijkheid. Je ziet geen problemen maar oplossingen. Je gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt en bent in staat de cliënt duidelijkheid, veiligheid en structuur te bieden. Ook sta je open voor contact met en het bevorderen van het netwerk van de cliënt. Je hebt ervaring met de doelgroep en bij voorkeur kennis van de LACCS methodiek.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving

Wat hebben wij je te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.495,- op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van een jaar met kans op een verlenging.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast maandag 19 april a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Verklaring omtrent Gedrag
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendy Möller (teamleider) 06-10091797. Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij  kun je tot en met  14 april a.s. reageren op deze vacature.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wendy Möller (teamleider) 06-10091797
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 31-03-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 63001
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep