Assistent ondersteuner
Baalderborg Groep

We zijn voor een individuele cliënt op zoek naar iemand die haar kan ondersteunen in haar dagelijkse leven. Door NAH levert zij steeds meer in en is het voor haar niet mogelijk om volledig mee te leven in de groep van Vlasakkerkamp 21 CD.

Waar ga je werken
De begeleiding van deze cliënt bestaat naast de ADL uit het aansluiten bij haar hulpvraag, welke dagelijks wisselend kan zijn. Door haar NAH is het voor haar steeds lastiger om haar prikkels te reguleren. Hierbij vraagt ze van jou, dat jij de prikkels voor haar reguleert en haar dagprogramma hierop aanpast. Er is geen sprake van agressief gedrag. Dus ben jij iemand die het leven van deze cliënt zo optimaal mogelijk in kan vullen en uitdagingen niet uit de weg gaat, dan is onze cliënt op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Als assistent ondersteuner help je onze cliënten met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking bij wonen, werken en/of dagbesteding. Iedere cliënt is uniek met eigen talenten. Je past de zorg en ondersteuningsbehoefte daarop aan, samen met je collega’s. Je assisteert collega’s bij stimulerende werkzaamheden, zoals aandacht besteden aan de persoonlijke verzorging van cliënten of groepsactiviteiten. Als assistent maak je onderdeel uit van een hecht team waar het leveren van kwalitatief hoge zorg centraal staat.

Wat breng je mee
Bij Baalderborg Groep kun je met je MBO-2 diploma richting Zorg en Welzijn aan de slag als Assistent ondersteuner. Je bent hulpvaardig, hebt een groot inlevingsvermogen en toont initiatief.

Wat hebben we jou te bieden
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.659,00 op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Wil je eerst meer weten? Bel dan met onderstaand contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Christina Snippe: 0523-287161
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-08-2022
Nummer 112972

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep