Assistent ondersteuner
Baalderborg Groep

De bewoners van woonvoorziening Pijlkruid zijn z.s.m. op zoek naar een:

Assistent ondersteuner
voor 20 uur per week

Op Pijlkruid 31-33 wonen 12 cliënten in de leeftijd van 20 tot 58 jaar met een licht tot ernstig verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met gedragsproblematiek en lichamelijke beperkingen. Wij bieden de cliënten hulp en ondersteuning in de individuele verzorging, het behouden en ontwikkelen van vaardigheden en letten op de psychische en sociale aspecten. Cliënten vragen om nabijheid van de begeleider en worden vanuit een dagprogramma begeleid. Het is van belang dat de begeleider sturing biedt in het contact tussen cliënten. Cliënten wonen samen in een groep maar hebben de begeleider nodig om contacten aan te gaan en deze contactmomenten goed te laten verlopen. Cliënten gaan overdag naar hun werk bij een bedrijf of in een activiteitencentrum. Begeleiding is 24 uur aanwezig. ’s Nachts is dit in de vorm van een slaapdienst.

Wat ga je doen
Als assistent ondersteuner ondersteun je de cliënten door het uitvoeren van verzorgende en begeleidende taken die aansluiten op de vragen en wensen van de cliënten. Ook bied je daar waar nodig is ondersteuning aan de mantelzorgers en vrijwilligers bij de uitvoering van deze dagelijkse zorg en begeleiding. Je bent inzetbaar voor alle genoemde doelgroepen.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee

  • Minimaal een afgeronde relevante MBO zorg opleiding niveau 2 of hoger;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en weet hun mogelijkheden te benutten;
  • Een doortastende creatieve persoonlijkheid hebben, welke uitgaat van mogelijkheden en in staat is om de bewoners duidelijkheid en structuur te bieden;
  • Een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke beperking en kan je schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen;
  • Flexibele, positieve en actieve instelling en bereid zijn voor onregelmatige diensten zo ook slaapdiensten;
  • Sterk in de schoenen staan en met directheid kunnen reageren op het gedrag van de cliënten.

Wat hebben we je te bieden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.574 op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten
Het betreft een functie voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer 1 februari a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek.

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Celine Pullen of Ineke de Witte, te bereiken via het telefoonnummer 0523-270268 / 06-50000602.

Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij kun je tot en met  24 januari a.s. reageren op deze vacature.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, woonlocatie Pijlkruid in Hardenberg
Postcode 7772ME
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Celine Pullen of Ineke de Witte: 0523-270268 / 06-50000602
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 10-01-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-01-2022
Nummer 107021
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep