Assistent ondersteuner bij Blanckvoortallee
Baalderborg Groep

Een uitdagende en afwisselende werkplek? Dan ben je op de Blanckvoortallee op de juiste plek.

Waar ga je werken
Momenteel wonen er 17 cliënten, verdeeld over 4 groepen en 2 appartementen. De verstandelijke en lichamelijke beperkingen zijn erg divers. Van een stoornis vanuit het autistisch spectrum tot ernstig meervoudig beperkt. Een aantal cliënten zijn adl-behoevend. Elke groep is anders en vereist dus een andere aanpak.

Wat ga je doen
Jij zorgt ervoor dat onze bewoners lekker in hun vel zitten. Daarbij bied je structuur aan de dag invulling, maar kun je meebewegen met de behoeften van de bewoners. In dit werk is het van belang dat je omgevingsbewust bent, snel kunt schakelen en alert bent. Samen met je collega’s werk je in een zelfstandig team, hierbij krijg je ook teamtaken.

Wat breng je mee
Je hebt een aantoonbaar diploma voor een zorg gerelateerde opleiding niveau 2. In teamverband of alleen, je kunt met beide vormen goed uit de voeten. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatig te werken.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. Voor deze functie is het salaris is ingedeeld in FWG 25. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree).

Wat je verder nog moet weten
Bij een groot aantal reacties zal er een briefselectie plaats vinden op basis van motivatie en ervaring, interne kandidaten hebben hierin voorrang. Je kunt reageren voor dinsdag 17 mei 2022 en sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 23 mei 2022. Voor meer informatie kun je bellen met Zwanet (persoonlijk ondersteuner) op telefoonnummer 0523 677 118 of Erik van Kammen, (teamleider) op telefoonnummer 06 150 95 169.  

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Blanckvoortallee in Hardenberg
Postcode 7773AH
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 23-05-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 110685

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep