ASSISTENT ONDERSTEUNER BIJ WOONVOORZIENING GRASKLOKJE 45 IN HARDENBERG
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

De cliënten van de locatie Grasklokje 45  zijn op per 1 mei 2019 zoek naar een 

Assistent ondersteuner
18 uur per week (50%)

Waar ga je werken?
Binnen Grasklokje 45 geven we begeleiding aan 7 mannen en 2 vrouwen in de leeftijd van 31 tot 59  jaar. De cliënten hebben een matig verstandelijke beperking. Cliënten leven hun leven waarin ze zoveel mogelijk eigen regie hebben. De ondersteuning is gericht op het kunnen en aankunnen van de cliënt en op het geven duidelijkheid. Daarnaast is het belangrijk dat wij cliënten helpen om structuur aan te brengen in hun dag.

Wat ga je doen?
Als Assistent Ondersteuner ,ondersteun je de cliënten door het uitvoeren van hoofzakelijk begeleidende taken. Incidenteel wordt er wat verzorging gevraagd.  Daarnaast draag je zorg voor een zorgvuldige verslaglegging en ondersteun je de Persoonlijk Ondersteuner en Ondersteuner  in verschillende taken zoals bv het kopen van toiletartikelen voor de cliënt, het kopen van kleding met de cliënt of het op orde houden van kasten van de cliënt. Je neemt actief deel aan teamvergaderingen en neemt teamtaken op je.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat breng je mee?
Naast een relevante afgeronde Mbo-opleiding niveau 2 heb je een doortastende, creatieve persoonlijkheid. Je ziet geen problemen maar oplossingen. Je gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt en bent in staat de cliënt duidelijkheid, veiligheid en structuur te bieden. Je staat open voor contact met en bevorderen van het netwerk van de cliënt.  

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Inschaling

Wat hebben wij je te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.413,- op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van 7 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast  woensdag 27 maart  a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Grasklokje te Hardenberg
Postcode 7772NR
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor inhoudelijk vragen t.a.v. de doelgroep kun je je wenden tot Grasklokje 45 telefoonnummer 0523 - 272302. Voor vragen t.a.v. functie en uren kun je terecht bij Gerda Kampman (persoonlijk ondersteuner) 06- 409 77 464.
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 13-03-2019
Reageer voor 25-03-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 44370
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep