Assistent ondersteuner EMB
Baalderborg Groep

Assistent Ondersteuner EMB
voor 24 uur

Binnen de doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken  assistent ondersteuner.
De cliënten die hier wonen hebben een lichamelijke  en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen. Zij vertellen op een andere manier wat hun wensen en behoeftes zijn. Dat doen zij niet letterlijk, maar uit hun gedrag moet afgelezen worden wat ze willen. Door aan te sluiten in hun leefwereld kan de kwaliteit van leven worden vergroot (LACCS methodiek).  Begeleiding is gericht op het bieden van goede zorg en een veilige woonomgeving doormiddel van structuur, nabijheid en duidelijkheid.

Wat ga je doen?
Voor Vlasakkerkamp 15/17 zijn wij op zoek naar een assistent ondersteuner die zich met passie inzet voor onze cliënten. Je werkt nauw samen met je team van collega’s. Je biedt  ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg en begeleiding voor cliënten met verstandelijke beperking op individueel en groepsniveau.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Jij hebt (minimaal) een mbo-niveau 2 zorgopleiding. Ben jij iemand die enthousiast wordt van het zorgen voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Kun jij signaleren, verzorgen en nabijheid bieden aan kwetsbare cliënten en heb je oog voor wat de cliënt nog wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt. Dan zijn wij op zoek naar jou! We werken vanuit de LACCS visie en bieden hier ook scholing in aan.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.495,- op basis van 36 uur.
Je bent van harte welkom binnen een betrokken en enthousiaste organisatie met veel mogelijkheden. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen.

Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast 3 december 2020 in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anke Veenstra 06-11191600, Anita Slomp of Marianne Imminga 0523-287179.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Anke Veenstra: 06 11191600, Anita Slomp of Marianne Imminga: 0523 287179
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 19-11-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-12-2020
Nummer 56068
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep