Assistent ondersteuner intensieve begeleiding
Baalderborg Groep

De cliënten van de locatie Stegerveld zijn  per 1 januari a.s. op zoek naar een:

Assistent ondersteuner Intensieve Begeleiding
32 uur per week

Waar ga je werken?
Op Stegerveld ervaart de bewoner het gewone leven. Hij doet wat hij zelf kan en krijgt ondersteuning waar hij dat nodig heeft. Hij heeft invloed op zijn eigen bestaan. We creëren voor de bewoner  een omgeving die rekening houdt met wat hij aankan. In deze omgeving kan hij anderen ontmoeten en  ontspannen.
Wonen, werken en vrije tijd zijn herkenbaar binnen het dagritme. De bewoner wordt uitgedaagd tot ontwikkeling. Hij wordt begrepen in wat hij nodig heeft en voelt zich goed. De bewoner wordt gewaardeerd om wie hij is en wat hij doet. Wij gaan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de bewoner aan.  Hij kan vertrouwen op de begeleider en ervaart nabijheid.
Samen 100%!

Wat ga je doen?
Als assistent ondersteuner IB draag je, onder begeleiding van de persoonlijk ondersteuner IB, bij aan de uitvoering en continuering van de (individuele) begeleiding van cliënten met (zeer) moeilijk verstaanbaar gedrag. De begeleiding die je biedt richt zich op gedragsbeïnvloeding en een (voorzichtig) ‘herstel’ van het gewone leven. Afhankelijk van de situatie en stemming van de cliënt kies je de juiste interventies en ben je alert op het effect hiervan bij de cliënt.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Jij hebt een duidelijke zorgvisie op het begeleiden van cliënten met zeer moeilijk verstaanbaar gedrag en kunt structuur bieden. Naast observeren, analyseren kun je, wanneer nodig, directief handelen. Jij bent flexibel, staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
Doordat je positief bent ingesteld kan je cliënten, maar ook je collega’s enthousiasmeren. Jij hebt het vermogen tot zelfreflectie en durft jezelf kwetsbaar op te stellen. Jij kunt overstijgend denken op cliënt niveau (“meerdere wegen leiden naar Rome”). Je bent iemand die snel het voortouw neemt en houdt van aanpakken.
Jij hebt mbo 3 werk en denkniveau.
Als je bovenstaande punten leest en jezelf hierin herkent, dan is deze functie wat voor jou!! Solliciteer en kom ons team versterken!

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.853,- op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor een jaar. Bij interne medewerkers met een vast dienstverband, zal deze van kracht blijven.
Er wordt gewerkt volgens een jaar uren-systematiek, dat wil zeggen dat een (groot) deel van de contracturen normaal volgens een rooster wordt ingepland, maar ook een deel wordt gereserveerd en ingepland wanneer dit vanwege vervanging van elkaar nodig is, bijvoorbeeld gedurende vrije dagen en vakantieperiodes. Dit vraagt om flexibiliteit.

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar reserveer alvast woensdag 15 december a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek.

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anniek of Karin 0529-461053.
Via onze website www.baalderborggroep.nl (werken bij ons, actuele vacatures) kun je tot en met 9 december a.s. reageren op deze vacature.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep zorglandgoed Stegerveld, in Stegeren
Postcode 7737PE
Stad Stegeren
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Anniek of Karin 0529-461053
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 24-11-2021
Reageer voor 10-12-2021
Ingangsdatum 01-01-2022
Nummer 73144
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep