Assistent ondersteuners
Baalderborg Groep

Meerdere assistent ondersteuners 
MVB zorg en/of begeleidend
24-28 uur  

Wij zijn op zoek naar meerdere ondersteuners die een uitdaging halen uit het werken binnen de 24 uurs zorg en graag hun expertise op diverse fronten inzetten. Hierbij kan je denken aan het werken op wonen, dagbesteding, of tijdens de nachten. Zoek je een uitdagende en afwisselende baan, waar je jouw talenten binnen een brede doelgroep kan inzetten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als assistent ondersteuner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van onze matige verstandelijke en/of lichamelijk beperkte cliënten. Je ondersteunt hen in de zorg- en begeleidingsbehoefte waar het nodig is. De begeleiding is erop gericht de zelfstandigheid van de cliënten te bewaren of te vergroten afgestemd op hun mogelijkheden en behoeften. Waar nodig worden ADL-taken overgenomen. Zelfredzaamheid, medezeggenschap en het sociale netwerk zijn belangrijke items waar je als begeleider een rol in speelt.

Onze MVB cliënten wonen binnen verschillende woonvoorzieningen binnen onze organisatie. Dit kan in de regio Twente – Salland - Drenthe zijn.

Wat ga je doen?
Als assistent-ondersteuner ondersteun je de cliënten door het uitvoeren van verzorgende en begeleidende taken en aansluitend op de vragen en wensen van de cliënten. Ook bied je daar waar nodig is ondersteuning aan de mantelzorgers en vrijwilligers bij de uitvoering van deze dagelijkse zorg en begeleiding.

Solliciteer en kom met jouw expertise ons versterken!

Uitgebreide functieomschrijving

Wat breng je mee?
Je hebt een mbo-niveau 2 zorgopleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en weet hun mogelijkheden te benutten. Je hebt affiniteit met de doelgroep en de bijbehorende verzorging. Daarbij bezit je een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kan je schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen. Je kan goed inspelen op de verbale en non-verbale signalen van cliënten, bent initiatiefrijk, doortastend (kunt ‘knopen’ doorhakken) en neemt beslissingen die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen. Indien nodig kun je de juiste personen hierbij betrekken. Tevens heb je een positieve en actieve instelling en kun je goed feedback geven en ontvangen.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent van harte welkom binnen een betrokken en enthousiast organisatie. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen. We kijken naar een passende plek binnen onze organisatie die aansluit op jouw kwaliteiten.

Binnen onze organisatie zijn mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Een organisatie die wil investeren in medewerkers en het beste eruit wil halen. Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden over de procedure.

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona Lennips, teamleider, 06-50000693.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ilona Lennips, teamleider, 06-50000693.
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 17-07-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 53914
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep