Assistent ondersteuners
Baalderborg Groep

Ben jij klaar voor uitdaging en heb je affiniteit met ouderen? Dan zoeken wij jou!

Voor de doelgroep ouderenzorg met locatie van Dedem Marke in Dedemsvaart zoeken wij nieuwe collega’s. 

Assistent ondersteuners

Voor 16-20 uur per week

 Waar ga je werken?

Woon-, zorg- en wijkcentrum Van Dedem Marke biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg). Het centrum maakt zich sterk om een plek te zijn voor ouderen waar zij zich welkom weten.

Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. De zorgvraag van de cliënt staat bij ons dan ook voorop. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces. We richten ons op excellente gastvrijheid en willen de buitenwereld naar binnen halen. De activiteiten bieden we op vraag aan. In de wetenschap dat de kwaliteit van de zorg (/gastvrijheid) op de werkvloer wordt vormgegeven, zijn de teams in de Van Dedem Marke volop in beweging naar meer zelfstandigheid

Wat ga je doen?

Je biedt ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg voor en begeleiding van cliënten op individueel en groepsniveau op aanwijzing van de ondersteuner en persoonlijk ondersteuner

Wat hebben we jou te bieden?

Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.495,- op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Wat ga je doen?

Je biedt ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg voor en begeleiding van cliënten op individueel en groepsniveau op aanwijzing van de ondersteuner en persoonlijk ondersteuner

Wat breng je mee?
Naast een revelante, afgeronde Mbo-opleiding niveau 2 kun je verzorging/ADL bieden behorend bij de betreffende doelgroep. Je kunt inspelen op de verbale en non-verbale signalen van cliënten waarbij je gemakkelijk kunt schakelen tussen de verschillende zorgvragen. Je bent een aanpakker en toont lef!

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Spreekt jou het werken met ouderen? Aarzel dan niet en kom solliciteren.

Reserveer alvast 17 september in je agenda voor een sollicitatiegesprek.

De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

 

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart
Postcode 7701LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Nynke Leijrik, teamleider.Te bereiken via telefoonnummer 06-50095520.
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 26-08-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 54441
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep