Assistent ondersteuners en Ondersteuners EMB
Baalderborg Groep

DOELGROEP EMB (ERNSTIG MEERVOUDIG BEPERKT)

Onze cliënten binnen de EMB hebben professionals nodig die hen begrijpen en zien wat ze nodig hebben. De cliënten hebben een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen. Zij vertellen op een andere manier wat de wensen en behoeftes zijn. Dat doen zij niet letterlijk, maar dat haal je uit het gedrag wat ze laten willen zien.
Door aan te sluiten in hun leefwereld kan de kwaliteit van leven worden vergroot (LACCS visie). Begeleiding is gericht op het bieden van goede zorg en een veilige woonomgeving door middel van structuur, nabijheid en duidelijkheid. We stimuleren de eigen regie waarin jij een sleutelrol in speelt.

Kortom: Je wordt er blij van om cliënten te ondersteunen bij het leven van hun leven door hen te leren begrijpen en daarop de juiste begeleiding te bieden. De glimlach op het gezicht van client, daar doe je het voor!

We hebben mogelijkheden op meerdere locaties!
Heb je een afgeronde zorgopleiding op niveau 2 en of 3, ben je een aanpakker en teamplayer die gewend is flexibel te werken neem dan contact met ons op. We vertellen je alles over de mogelijkheden, de uren, de locaties en beantwoorden al je verdere vragen.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan waar jij je passie voor de zorg in kwijt kan en waar mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg.
Voor de functie assistent ondersteuner is het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.574,- op basis van 36 uur.
Voor de functie ondersteuner is het salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.853,- op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Voor vragen over de mogelijkheden zh we bereikbaar op onderstaande nummers.

Erik van Kammen 06-15095169

Wendy Möller 06-10091797

Anke Veenstra 06-11191600

Maar je kunt ook een bericht sturen naar flexbureau@baalderborggroep.nl onder vermelding van vacature EMB, dan nemen wij contact met je op.

We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 71703
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep