Assistent Ondersteuners EMB en Ondersteuners EMB
Baalderborg Groep

Assistent Ondersteuners EMB en Ondersteuners EMB
Uren in overleg

Binnen de doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking) zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken assistent ondersteuners en ondersteuners.
De cliënten die hier wonen en werken hebben een lichamelijke  en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen. Zij vertellen op een andere manier wat hun wensen en behoeftes zijn. Dat doen zij niet letterlijk, maar uit hun gedrag moet afgelezen worden wat ze willen. Door aan te sluiten in hun leefwereld kan de kwaliteit van leven worden vergroot (LACCS programma).  Begeleiding is gericht op het bieden van goede zorg en een veilige woonomgeving doormiddel van structuur, nabijheid en duidelijkheid.

Wat ga je doen?
Wij op zoek naar assistent ondersteuners en ondersteuners die zich met passie willen inzetten voor onze cliënten. Je werkt nauw samen met je team van collega’s. Je biedt  ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg en begeleiding voor cliënten met verstandelijke beperking op individueel en groepsniveau.

Solliciteert en kom met jou expertise ons versterken!

Wat breng je mee?
Je hebt een mbo-niveau 2 of 3 zorgopleiding. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en weet  hun mogelijkheden te benutten.

Je hebt affiniteit met de doelgroep en de bijbehorende verzorging. Daarbij bezit je een duidelijke zorgvisie ten aanzien van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en kan je schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen. Je kan goed inspelen op de verbale en non-verbale signalen van cliënten, bent initiatiefrijk, doortastend (kunt ‘knopen’ doorhakken) en neemt beslissingen die binnen de grenzen van je verantwoordelijkheid liggen. Indien nodig kun je de juiste personen hierbij betrekken. Tevens heb je een positieve en actieve instelling en kun je goed feedback geven en ontvangen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Je ontvangt een salaris in FWG 25 of FWG 35 volgens de cao Gehandicaptenzorg (minimaal € 1.788,- en maximaal € 2.853,- op basis van 36 uur);
  • De overeenkomst wordt in eerste instantie voor een periode een jaar aangeboden met mogelijkheid tot een vast dienstverband;
  • Interne cursussen in je vakgebied; zoals bijvoorbeeld in de LACCS visie
  • De mogelijkheid om intern door te stromen naar een vaste baan;
  • Een eindejaarsuitkering, pensioen- en reiskostenregeling.

Wat je verder nog moet weten?
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over, of interesse in, de functie kun je contact opnemen met Anke Veenstra 06-11191600, Erik van Kammen 06-15095169 of Wendy Möller 06-10091797.

Je wordt via de telefoon/mail op de hoogte gehouden over de procedure

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anke Veenstra 06-11191600/Erik van Kammen 06-15095169/Wendy Möller 06-10091797.
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-04-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 109934

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep