Assistent ondersteuners EMB en ondersteuners EMB
Baalderborg Groep

Assistent Ondersteuners EMB en
Ondersteuners EMB

Binnen de doelgroep EMB (ernstig meervoudige beperking) zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken assistent ondersteuners en ondersteuners.
De cliënten die hier wonen en werken hebben een lichamelijke  en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen. Zij vertellen op een andere manier wat hun wensen en behoeftes zijn. Dat doen zij niet letterlijk, maar uit hun gedrag moet afgelezen worden wat ze willen. Door aan te sluiten in hun leefwereld kan de kwaliteit van leven worden vergroot (LACCS methodiek).  Begeleiding is gericht op het bieden van goede zorg en een veilige woonomgeving doormiddel van structuur, nabijheid en duidelijkheid.

Wat ga je doen?
Binnen de doelgroep EMB zijn wij op zoek naar assistent ondersteuners en ondersteuners die zich met passie inzetten voor onze cliënten. Je werkt nauw samen met je team van collega’s. Je biedt  ondersteuning in de uitvoering van de dagelijkse zorg en begeleiding voor cliënten met verstandelijke beperking op individueel en groepsniveau.

Wij bieden deze zorg binnen verschillende woonvormen en dagbestedingslocaties. Op dit moment zoeken wij medewerkers die het een uitdaging vinden gedurende een aantal jaren op verschillende locaties te werken. Zo zie je veel van de doelgroep en kun je je expertise vergroten.

Spreekt je dit aan, solliciteer dan bij ons!

Wat breng je mee?
Jij hebt (minimaal) een mbo-niveau 2 zorgopleiding (assistent ondersteuner) en (minimaal) mbo 3 zorgopleiding (ondersteuner). Ben jij iemand die enthousiast wordt van het zorgen voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Kun jij signaleren, verzorgen en nabijheid bieden aan kwetsbare cliënten en heb je oog voor wat de cliënt nog wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt. Dan zijn wij op zoek naar jou! We werken vanuit de LACCS visie en bieden hier ook scholing in aan.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent van harte welkom binnen een betrokken en enthousiaste organisatie met veel mogelijkheden. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen.

Heb je passie voor de zorg dan kan je deze hier zeker kwijt!

Wat je verder nog moet weten
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden, maar springt jouw brief er tussen uit dan bellen we je en plannen we samen een sollicitatiegesprek!

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anke Veenstra 06-11191600 of Wendy Möller 06-10091797. Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij  kun je tot en met  18 april a.s. reageren op deze vacature.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Anke Veenstra 06-11191600 of Wendy Möller 06-10091797
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 12-03-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 59739
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep