Assistent Ondersteuners EMB en Ondersteuners EMB
Baalderborg Groep

Ben jij de (assistent) ondersteuner die ook zo kan genieten van de kleine dingen die het hem doen? En wil jij werken op een locatie waar je zowel zorgt als begeleidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken
De cliënten die hier wonen en werken hebben een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en zijn afhankelijk van anderen. Zij vertellen op een andere manier wat hun wensen en behoeftes zijn. Dit doen zij niet met gesproken taal, maar op een andere wijze kunnen ze aangeven wat hun behoefte is. Door aan te sluiten in hun leefwereld kan de kwaliteit van leven worden vergroot (LACCS programma).

Wat ga je doen
We vinden het belangrijk dat je samen met je collega's zorgt voor een betekenisvolle dag invulling van cliënten. Samen met je collega’s creëer je een plezierige, veilige en betrouwbare omgeving waarin de bewoners worden ondersteund om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Wat breng je mee
- Je hebt een afgeronde, relevante zorg opleiding op minimaal mbo-niveau 2. Bijvoorbeeld Helpende, SAW, SPW of MBO-VP;
- Onregelmatig werken is voor jou geen probleem;
- De hectiek, spanning en uitdaging die deze doelgroep met zich meebrengt, zorgt er juist voor dat jouw hart sneller gaat kloppen;
- Kennis van de LACCS visie, of bereid dit te gaan ontwikkelen (interne scholing).

Wat hebben we jou te bieden
- Contract voor (on)bepaalde tijd; - Aantal uren in overleg; - Salaris volgens de CAO-Gehandicaptenzorg. FWG 25 of FWG 35; - Interne scholingen in je vakgebied; - De mogelijkheid om intern door te stromen naar een vaste baan; - Een eindejaarsuitkering, pensioen- en reiskostenregeling.

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Spreekt jou deze vacature aan? Aarzel dan niet en solliciteer! Wij onderzoeken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Voor meer informatie over, of interesse in, deze functie kun je contact opnemen met Anke Veenstra 06-11191600, Erik van Kammen 06-15095169 of Wendy Möller 06-10091797.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Flexbureau: 0523-287263
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 26-07-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 112878

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep