Assistent ondersteuners, Ondersteuners en Verzorgenden IG
Baalderborg Groep

  Assistent ondersteuners, Ondersteuners en Verzorgenden IG
uren in overleg

Bij de Baalderborg Groep werken ruim 1400 enthousiaste en deskundige medewerkers en 700 vrijwilligers die cliënten binnen de gehandicapten – en ouderenzorg ondersteunen bij het leven van hun leven! Met een groot aantal locaties in Drenthe en Overijssel is er altijd wel een plek die bij jou past! Naast vaste krachten werken we met een 'pool' van flexibele medewerkers die breed inzetbaar zijn binnen een doelgroep. Onze medewerkers zijn professioneel, creatief en flexibel en voelen zich betrokken bij hun cliënten.  Wil jij ook het leven van onze cliënten kleuren met jouw professionaliteit, aandacht en betrokkenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Samen met jou bepalen we welke doelgroep het beste bij je past. Dat is afhankelijk van de mogelijkheden binnen de doelgroep, jouw opleiding en potentie. Je past je ondersteuning aan op de vraag en behoefte. Dat is het mooie van ons vak, de vraag afstemmen op het individu. Je houding is dan vooral helpend en ondersteunend met alle respect voor de zeggenschap en eigen regie.

Wat breng je mee
Naast een relevante afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 2, 3 of 4  breng je ervaring in het begeleiden van ouderen of mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking mee. Doortastend, enthousiast én zelfstandigheid zijn aspecten die bij jouw passen. Natuurlijk werk je in een team met allemaal hetzelfde doel voor ogen: Leef je leven!

Wat hebben we jou te bieden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg en  afhankelijk van je opleiding en ervaring. In overleg met jou bepalen we de duur van je inzet. Je krijgt een uitdagende functie waarbij je gaat werken met onze cliënten met variërende zorgvragen. Heb je passie voor de zorg dan kan je die bij ons zeker kwijt!

Wat je verder nog moet weten
Wil jij je ook inzetten voor onze cliënten en bijdragen aan een inspirerende werkomgeving meld je dan bij ons aan. Een uitgebreide motivatiebrief hoef je niet te schrijven maar vertel ons wat voor jou het werken in de zorg zo aanspreekt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten wat jou mogelijkheden zijn, bel dan met P&O Advies op 06 – 50095495 of stuur je  bericht naar personeelsadvies@baalderborggroep.nl.

Verklaring omtrent Gedrag
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 14
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij P&O Advies op 06 – 50095495 of stuur je bericht naar personeelsadvies@baalderborggroep.nl.
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Helpende niveau 2
Persoonlijk Begeleider
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-12-2020
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 08-12-2020
Nummer 56444
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep