Assistent Pedagogisch Begeleider - Wilp
Zozijn

Wij zoeken collega’s die ondernemend en zorgzaam zijn in het begeleiden van jongeren met een ernstig verstandelijke beperking in de functie van

Assistent Pedagogisch Begeleider voor gemiddeld 8 tot 12 uur per week voor woning de Toren, Kasteelweg 11 in Wilp

Ben jij student en wil je graag in de weekenden een interessante baan in de zorg die je kan combineren met je studie? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in de functie van

 

Wat ga je doen?
Je begeleidt en/of verzorgt één of meer kinderen/jongeren met een complexe begeleidingsvraag op basis van het zorgplan. Dit doen we op de Toren binnen een 24-uurs setting. Het gaat om jongeren met een lage ontwikkelingsleeftijd en een begeleiding intensieve vraag (ontwikkelingsleeftijd 0 tot 4 jaar). De jongeren, die op de Toren wonen, kunnen zich moeilijk uiten en kunnen niet vertellen wat ze denken. Als pedagogisch begeleider let je op de kleine signalen en pas je daar je begeleidingsstijl op aan. Je werkt je dienst samen met ervaren collega’s.

We richten ons op stabiliteit en continuïteit om tot ontwikkelmogelijkheden te komen.

Dit zijn wij
Op de Toren staat een jong en dynamisch team. Wij zijn volop in ontwikkeling om zelfsturend te worden en zetten een huiselijke, gezellige sfeer neer. Naast aandacht voor onze jongeren, vinden wij aandacht voor elkaar ook erg belangrijk. Het is van belang om op elkaar te kunnen bouwen en elkaar te vertrouwen.

Kind & Jeugd
Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waaronder Orthopedagogisch Centrum Kompas in Wilp, gelokaliseerd op Landgoed De Lathmer. Hier kunnen kinderen wonen, is er mogelijkheid tot logeren, naschoolse opvang. Er is tevens een kindercentrum voor dagbehandeling.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Heb je interesse en wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Renata Buiting, assistent manager via 06 46898655.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding (sector zorg en welzijn) op minimaal kwalificatieniveau 2 of je bent je studie (sector zorg en welzijn) aan het afronden en hebt middels stage ervaring opgedaan met werken in de zorg.
  • Passie voor jongeren die (individuele) intensieve begeleiding behoeven.
  • Je hebt reflecterend en relativerend vermogen.
  • Je houdt van aanpakken, je bent energiek en proactief.
  • Je hebt passie voor je vak en je hebt humor.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan binnen Kind & Jeugd
  • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Inschaling in FWG 30. Een salaris van minimaal € 1.788 en maximaal € 2.574 bruto per maand – afhankelijk van ervaringsjaren - bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Daarnaast vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een verklaring omtrent gedrag.

Deze vacature staat open totdat wij geschikte kandidaten hebben gevonden.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas De Toren Wilp
Postcode 7384ED
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Renata Buiting 06 46898655
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 01-08-2021
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 70125
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn