Assistent woonbegeleider / helpende
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Wil je iedere dag met een glimlach naar het werk? Heb je een groot hart voor ouderen?  Ben je daarnaast helpende niv. 2 gediplomeerd? Kun je deze vragen allemaal met ‘ja’ beantwoorden? Dan zoeken wij jou voor kleinschalig groepswonen ‘t Talma in Laren!   

JIJ bent tijdens de dienst medeverantwoordelijk voor het ondersteunen bij wonen, de basiszorg en het welzijn van onze cliënten. Je werkzaamheden lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeftes van de cliënten. Je zorgt voor een plezierige daginvulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je ontvangt leiding van de regiomanager.

 

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma helpende, niveau 2. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt een groot hart voor de cliënten. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract aan voor de duur van een jaar voor 16-24 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. In de functie van assistent woonbegeleider wordt je ingeschaald in FWG 25 (min. €1747,- max €2379,-) van de CAO VVT. We willen je graag zo snel mogelijk verwelkomen in onze teams. We vinden het ook leuk als je een keertje mee wilt lopen om kennis te maken met ons team en onze cliënten.

 

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie via www.margaklompe.nl

 

Heb je vragen?                                                                                                                                                                               Voor Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Marco Jong, regiomanager De Hoge Weide via 06-57998825. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompé?                                                                                                                                                           Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via onderstaande sollicitatielink. Bij voldoende aanmelding sluit de vacature.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 258
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe, locatie 't Talma in Laren
Postcode 7245AT
Stad Laren
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 12-04-2019
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 45129

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)