Assistent Woonbegeleider/Helpende
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als Assistent Woonbegeleider/Helpende samen met jouw team medeverantwoordelijk voor het ondersteunen bij wonen, de basiszorg en het welzijn van cliënten op het woonzorgcentrum (team Bastion) op onze locatie de Molenberg. Je werkzaamheden lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeften van de cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige en geborgen omgeving. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een mbo opleidingsniveau met (minimaal) een diploma Helpende welzijn niveau 2. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd, voor 18 uur per week, voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt als Assistent Woonbegeleider/Helpende ingeschaald in FWG 25 van de CAO VVT (€ 1.747,66- € 2.397,39).

We willen je graag zo snel mogelijk verwelkomen in ons team. We vinden het ook leuk als je een keertje mee wilt lopen om kennis te maken met ons team en onze cliënten.

Bijzonderheden

Heb je vragen?                                                                                      Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Peter Stevens, regiomanager Oost Gelre. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in deze vacature?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 20 november 2019 door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.szmk.nl.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 396
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Woonbegeleider
Publicatiedatum 04-11-2019
Reageer voor 20-12-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49329

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)