Assistent woonbegeleider/helpende
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, aanpakker! Heb je een momentje?

Wat wij heel vanzelfsprekend en gewoon vinden, is soms heel bijzonder. Zet jij iedereen in zijn/haar kracht en wil je cliënten ondersteunen om zo lang mogelijk het leven te leiden zoals zij dat zelf zouden willen? Wil je afwisseling en dynamiek in je werk en kun je niet wachten om je talenten in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent als assistent woonbegeleider/helpende medeverantwoordelijk voor het ondersteunen bij wonen, de basiszorg en het welzijn van onze cliënten op de somatische afdeling. Je werkzaamheden lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeften van de cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige en geborgen omgeving. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

Wij vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma helpende Zorg & Welzijn niveau 2. Je bent flexibel en bent bereid om te werken in omloopdiensten.
De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor bepaalde tijd (18 uur). Je wordt als Assistent Woonbegeleider / Helpende ingeschaald in FWG 25 van de cao VVT (€ 1.863 - €2.555).

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
- diversiteit in zorg en een open werksfeer;
- een team met hele leuke collega’s;
- doorgroeimogelijkheden;
- 8.33 % eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;

Bijzonderheden

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt na het lezen van deze vacature. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Peter Stevens, regiomanager, hij is te bereiken op tel. 06-23665149 of per mail p.stevens@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Solliciteer dan voor 21-09-2021 op deze vacature via de sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 196
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 21-09-2021
Ingangsdatum 07-09-2021
Nummer 70925

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)