Assistent woonbegeleider/helpende Meddo PG groepswonen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met cliënten, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

 

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo helpende zorg en welzijn niveau 2. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust en heb je een groot hart voor de cliënten? Verricht jij vanuit een zelfstandige houding jouw werkzaamheden en heb je daarbij sociale vaardigheden? Check! Wij vinden het ook een vereiste dat je kennis hebt van het werken met tilhulpmiddelen (transfers met actieve en passieve tilliften). Ontwikkelingen in het vakgebied worden door jou bijgehouden. Daarnaast is enige ervaringskennis met de doelgroep vereist.
Stimuleer je zelfredzaamheid en zorg je voor een veilige en geborgen omgeving? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

In de 2 groepswoningen in Meddo biedt Marga Klompé zorg en welzijn voor mensen met dementie. Het biedt de cliënten een veilige woonomgeving in een huiselijke sfeer. Centraal staat het welbevinden van de cliënt. De cliënten worden actief betrokken bij het dagelijks leven in de groepswoning. Ze doen of helpen mee met de was, de strijk, boodschappen en koken. En dat alles in een tempo dat bij de leeftijd van de cliënt past. Zodat zij het meeste uit elk moment kunnen halen.

Inschaling

 Assistent woonbegeleider/helpende schaal FWG 25 van de CAO VVT
 contractomvang van gemiddeld 16 uur per week, het betreft het werken van korte diensten, van 08.00 tot 11.00 en/of 19.00 tot 22.00 uur
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Wilbert Rothman (regiomanager), 0543-546611 of [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton

Type Vacature
Intern nummer 400
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis Pronsweide
Postcode 7101BH
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 30-11-2022
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 115780

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)