Assisterend Begeleider Wonen
Frion

Functieomschrijving

Ben jij die positieve begeleider die samen met de cliënt vorm wil geven aan het dagelijks leven van de cliënt?

Op deze locatie kom je te werken

Aan de rand van de Zwolse wijk Berkum, ligt de Frion-locatie Prunuspark. Prunuspark bestaat uit 8 woonlocaties (met 6 cliënten per woonlocatie), 7 appartementen en een dagcentrum in Zwolle. Bij Prunuspark bieden wij intensieve begeleiding aan cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende psychische en/of gedragsstoornissen. Wij ondersteunen bij de zelfzorg, wonen en vrijetijdsbesteding. Op Prunuspark 35 3-4 wonen 12 volwassen cliënten (tijdelijk 11) in de leeftijd van 20 tot 44 jaar.

Hoe ziet de functie van Assisterend Begeleider Wonen er uit?

Binnen Prunuspark 3-4 functioneren de cliënten op verschillende niveaus en hebben allen een behoefte aan veiligheid en duidelijkheid door nabijheid van begeleiding, voorspelbaarheid en herkenbaarheid in het dagelijks leven. De meeste cliënten hebben daarbij een stoornis binnen het autisme spectrum. Er kan moeilijk gedrag voorkomen in de vorm van agressie, automutilatie of dranghandelingen. Het merendeel van onze cliënten is geïndiceerd voor ZZP6 of 7.

Wij zijn op zoek naar een collega die een positieve meerwaarde is in het dagelijkse leven van de cliënten. Je bent opzoek naar optimalisatie van het zorgaanbod en weet de cliënt hierin centraal te stellen. Het uitvoeren en oppakken van taken rondom de cliënt is wat er van jou wordt verwacht.  Ook weet jij rust en veiligheid te bieden zodat de cliënt  zich optimaal kan ontwikkelen. Jij weet het leven van de persoon met de verstandelijke beperking professioneel, respectvol en kwalitatief te ondersteunen en daarbij nét dat stukje extra te geven! 

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Binnen het team kan jij op een stimulerende werken met cliënten en collega’s;
  • Onze doelgroep vraagt ook dat je kunt reflecteren op je eigen functioneren, goed samenwerkt in het team en agressie kunt hanteren;
  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO 4 niveau afgerond;
  • Je bent flexibel, door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat en doe je dit ook graag in de avonden en weekenden.

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 30;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Lees meer over Frion…

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met Marion Zoer (mzoer@frionzorg.nl) of Eva Santorisova (esantorisova@frionzorg.nl) telefoonnummer 038-4564914.

Ben je geïnteresseerd?

Daar zijn we blij mee! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Prunuspark 3+4
Postcode 8024 BA
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 06-02-2020
Reageer voor 20-02-2020
Ingangsdatum 06-02-2020
Nummer 51219

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion