(basis-) arts
Frion

Functieomschrijving

(basis-) arts
met AVG taken
minimaal 24 uur per week

In deze omgeving kom jij te werken

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen. Regie in eigen hand is waar het om draait in onze ondersteuning.

Omdat de professionals die dagelijks werken met deze personen het beste kunnen bepalen wat hiervoor nodig is, hebben zij ruimte nodig om zoveel mogelijk zelf beslissingen te kunnen nemen. Daarom werken ze in resultaatverantwoordelijke teams. 

Begeleiding in opleiding en deskundigheidsbevordering

De arts vormt, samen met de orthopedagoog/GZ-psycholoog, onderdeel van de Groep- Behandelcoördinatie. Samen zijn zij verantwoordelijk voor doelgroep-specifieke zorg en behandeling. De arts en de orthopedagoog/psycholoog zijn op tactisch, strategisch niveau sparringpartner voor de raad van bestuur.

Inhoudelijke verantwoordelijkheid

Eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg vraagt van alle professionals in de Groep-Behandelcoördinatie (BC) inhoudelijke sturing en een gedeelde visie op zorg, diagnostiek en behandeling. Het ontwikkelings-dynamisch model van A. Došen is daarbij een belangrijk uitgangspunt. De orthopedagogen in de Groep-BC waarborgen een 24-uurs bereikbaarheid.

Wat wij zoeken

Als art ben je, samen met je collega arts / AVG, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het medisch beleid en een juiste toepassing van de wet onvrijwillige zorg. In samenwerking met de Orthopedagoog generalist of GZ-psycholoog draag je zorg voor een juiste beeldvorming van nieuw aangemelde cliënten en beoordeelt mede of Frion de benodigde ondersteuning en zorg kan leveren. De eerste medische behandelverantwoordelijkheid voor cliënten ligt bij de huisartsen, met wie je nauw samenwerkt. In de behandeling van cliënten kijk je naar medische risico’s en richt je je daarnaast op de geestelijke gezondheid van cliënten van Frion, in samenwerking met psychiaters. Je werkt onder supervisie van de AVG-arts.

Als arts zet je, in overleg met de behandelend huisarts, je specialistische kennis en ervaring in zodat onze cliënten de juiste medische zorg ontvangen.

Bij de uitvoering van het medisch beleid ondersteun je resultaatverantwoordelijke teams door de medische problematiek van cliënten toe te lichten en hen aanwijzingen te geven op medisch en zorg technisch gebied. Je zorgt hierbij voor een multidisciplinaire aanpak door nauw samen te werken met de Orthopedagoog generalist of GZ-psycholoog, de (paramedisch) behandelaar of andere collega’s binnen Frion, zoals bijvoorbeeld de bedrijfsvoeringspartner. Het meewerken aan- of uitvoeren van onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Functie eisen

Dit ben jij

Als arts binnen Frion:

  • Beschik je over minimaal een afgeronde geneeskunde opleiding
  • Heb je passie voor je beroep en straal je dat uit
  • Ben je gericht op kennisdeling en het ontwikkelen van anderen
  • Werk je zelfstandig binnen een netwerkorganisatie en hanteert daarbij een grote dosis omgevingssensitiviteit
  • Kun je goed in multidisciplinair verband samenwerken
  • Ben je een uitstekende analyticus, die situaties vanuit verschillende gezichtspunten bekijkt om tot een passende aanpak te komen
  • Heb je goede contactuele en communicatieve eigenschappen, gericht op goede samenwerking met een gezonde dosis humor
  • Heb je een grote mate van professioneel leiderschap, ben je ondernemend en initiatiefrijk

Inschaling

Wat wij bieden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld op maximaal € 5.296, - (FWG 65) afhankelijk van uren, opleiding en ervaring.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via www.medewerkerbijfrion.nl, via de ‘direct solliciteren’ button. Heb je vragen? Neem dan contact op met Marianne Berman, Arts, via emailadres MBerman@frionzorg.nl of telefoonnummer  038 7991200.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, groep Behandelcoördinatie
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 23-05-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 23-05-2019
Nummer 46054

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion