(BASIS-) PSYCHOLOOG
Saxenburgh

Saxenburgh Ouderenzorg zoekt een (Basis-) Psycholoog die van afwisseling houdt. 

Esther, psycholoog: “Never a dull moment in de zorg voor ouderen! Je hebt in dit werk te maken met diverse problematiek; veel verschillende ziektebeelden en gedragingen. Ik heb in korte tijd veel kunnen leren.”

Hoe ziet een dag van een psycholoog eruit?

Je werk is heel afwisselend. Je start bijvoorbeeld met het lezen van de rapportages van de bewoners. Daarna ga je naar de afdeling en heb je overleg met de zorgmedewerkers over het gedrag en stemming van psychogeriatrische bewoners. Je geeft inzicht in de problematiek van een bewoner en geeft advies over een goede benadering. Aan het eind van de ochtend werk je de bewonersbespreking uit en tussendoor bel je een collega psycholoog om mee te denken bij een casus of je loopt binnen bij de arts voor overleg over een bewoner. In de middag staat een MDO met het team op de agenda. Met verschillende teamleden zoals arts, fysiotherapeut, verzorgende IG, verpleegkundige kom je bij elkaar om de bewoners te bespreken over bijvoorbeeld onbegrepen gedrag. Jij hebt hierin een prominente rol. Vervolgens heb je een gesprek met de familie. Aan het eind van de dag rapporteer je in de bewonersdossiers over datgene wat besproken is en welke acties zijn afgesproken en sluit je de dag tevreden af.

Wat verwachten wij van jou? 

Je bent een afgestudeerd master psycholoog en een enthousiaste en doortastende collega. Je ziet de zorg voor ouderen als een uitdaging waar je veel kan leren. Je vindt het leuk om zelf structuur in je dag aan te brengen en daarin flexibel te zijn. Uiteraard kan je goed samenwerken met artsen, zorgteams en paramedici. Je vindt het leuk om bij te dragen aan beleidsontwikkeling en implementatie daarvan.

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische zorg en ouderenzorg voor alle mensen in de regio Hardenberg, Ommen, Gramsbergen en Coevorden. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal: persoonsgerichte zorg en gericht op zelfredzaamheid. We hebben 9 zorgcentra en op 2 locaties revalidatie/herstelzorg. De vakgroep Psychologen is een hechte, enthousiaste en leergierige vakgroep bestaande uit twee GZ–psychologen, twee psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en vijf basispsychologen, werkzaam binnen de somatische- en psychogeriatrische woonzorg, de diagnostiek- en observatieafdeling en de geriatrische revalidatiezorg.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Wij bieden je een uitdagende baan in de mooiste zorgorganisatie in onze regio waarin je kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Je krijgt veel  ruimte om mee te denken over het beleid en hier samen met de vakgroep uitvoering aan te geven. Je hebt de vrijheid om zelf je dag in te vullen en de mogelijkheid om door te leren en je expertise te ontwikkelen. 

  • Salaris is minimaal € 3.399,01 en maximaal € 5.045,55 o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 60)
   • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Jonette Vochteloo, GZ psycholoog, via [email protected] of via 06-40714073 of met Esther Visser, psycholoog, via [email protected] of bel 06-36519361.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.054
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jonette Vochteloo, GZ psycholoog, via [email protected] of via 06-40714073
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 26-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 02-09-2022
Nummer 109657
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh