Basis psycholoog
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben je afgestudeerd doctoraal psycholoog?
 • Wil jij graag onderdeel zijn van multidisciplinair team?
 • Heb jij ervaring met psychogeriatrie of somatiek? 

Dan zouden we graag met jou in gesprek gaan!

Binnen onze locaties in Twente lever je, samen met andere disciplines, multidisciplinaire zorg aan bewoners van onze (kleinschalige) somatische, psychogeriatrische en (geronto-)psychiatrische afdelingen. Ook kunnen werkzaamheden op de somatische en psychogeriatrische dagbehandelingen en revalidatie-afdelingen tot de mogelijkheden behoren.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag, diagnostiek, indicatiestelling, zowel directe als indirecte (mediatieve) behandeling en begeleiding van cliënten en het geven van adviezen aan behandelteams en betrokken cliëntsystemen. Je neemt deel aan het cliëntgericht multidisciplinair overleg en je ontwikkelt beleid t.b.v. het vergroten van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten.

Je beschikt over een afgeronde studie doctoraal psychologie met, bij voorkeur, als specialisatie psychogerontologie of neuropsychologie. Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken binnen de psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, revalidatie en/of de somatiek. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en je hebt het vermogen om zelfstandig en in multidisciplinair verband te kunnen werken.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde studie doctoraal psychologie
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met psychogeriatrie, revalidatie en/of somatiek
 • Jij bent communicatief zeer vaardig
 • Je wordt enthousiast van het werken in een multidisciplinair team
 • Je bent empatisch, maar je weet ook de regie te pakken en je staat stevig in je schoenen.

Je vindt bij ons

 • Een tijdelijk contract ter vervanging zwangerschapsverlof vanaf 24 januari voor 32 uur.
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele en dynamische organisatie waar een collegiale en informele werksfeer heerst.
 • Een salaris conform de cao VVT FWG 60, waarbij de inschaling in deze schaal plaats vindt op basis van opleiding en ervaring
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je krijgt de gelegenheid om ingewerkt te worden volgens een inwerkprogramma. Jouw collega’s helpen je graag zodat jij je snel ‘thuis’ bij ons kunt voelen.
 • Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je werk met plezier doet, willen wij jou zoveel mogelijk ondersteunen in het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Wij bieden jou dan ook veel mogelijkheden voor het indelen van je uren en je werkdagen.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Ria van Houwelingen, GZ-Psycholoog, telefoonnummer: 06-34352771 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag). Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Onze sollicitatiegesprekken vinden plaats via Teams of op locatie waarbij wij de Corona richtlijnen hanteren zoals deze worden geadviseerd door het RIVM. 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 20-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 73948

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland