Basis-Psycholoog
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ maakt als basis-psycholoog onderdeel uit van de vakgroep psychologie, op dit moment bestaande uit een GZ Psycholoog, drie psychologen en een psychodiagnostisch medewerker. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair behandelteam.

Wat ga je doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken van stoornissen, beperkingen en mogelijkheden van onze cliënten. Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek en je geeft individuele behandeling  en begeleiding.
  • Je adviseert en begeleidt zorgteams en naasten van de bewoners op het gebied van de omgang met onze cliënten.
  • Je levert een bijdrage aan het geven van scholing, waaronder het geven van klinische  lessen en scholing voor het omgaan met onbegrepen gedrag.
  • Je draagt bij aan beleidsontwikkeling met betrekking tot eigen vakgebied en cliëntenzorg.

 

Functie eisen

WIJ vragen van jou:

  • Een afgeronde opleiding tot basis-psycholoog en in het bezit van een BIG-registratie.
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg en affiniteit met onze doelgroep
  • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in het vakgebied
  • Je bent flexibel, enthousiast en ambitieus.
  • Het begeleiden en coachen van collega’s zit in je; je hebt aantoonbare competenties op het gebied van begeleiding, verworven door ervaring en/of opleiding

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Wij bieden je een baan met veel variatie in het werk. De standplaats is Winterswijk, daarnaast ben je flexibel inzetbaar. We gaan graag met jou het gesprek aan, waarbij verschillende contracturen en werkdagen bespreekbaar zijn afhankelijk van jouw wensen en persoonlijke situatie. We kunnen je direct een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.
Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring, conform de CAO VVT FWG 60 (min. €3.088,- max €4.583,-), excl. 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Marlies Heetvelt, Regio Manager Winterswijk. Zij zal je graag helpen om je vragen te beantwoorden. Zij is te bereiken op tel. 06-10492686 of per mail naar m.heetvelt@szmk.nl.

Interesse?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Wij sluiten de vacature op 22 november a.s.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 393
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 01-11-2019
Reageer voor 22-11-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49310

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)