Basis psycholoog
Zorg-Advies Twente

Functieomschrijving

Waar ligt jouw uitdaging?

Zorg-Advies Twente zoekt een Basispsycholoog, met affiniteit voor cultuur sensitieve aanpak. Je bent voornamelijk werkzaam in de regio Twente. Flexibele werkdagen zijn mogelijk.

Functiebeschrijving

Je werkt in multidisciplinair team waar we binnen de verschillende afdelingen werken met een regiebehandelaarschap vorm gegeven vanuit verschillende disciplines, zoals een verpleegkundig specialist GGZ, GZ- of Klinisch psycholoog.

 

Binnen het behandelteam zal je ingezet worden als primair behandelaar. In je functie van primair behandelaar word je op behandel-inhoudelijk niveau aangestuurd door een regiebehandelaar. Je hanteert een eigen caseload waarbij jij verantwoordelijk bent voor de coördinatie en de behandeling van de patiënten. Samen met het team en regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve dossiervoering.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het medicatie- en zorgbeleid van Zorg-Advies Twente;
 • Je behandelt patiënten, zowel individueel als groepsgewijs;
 • Je doet diagnostiek;
 • Je adviseert aan collega-instellingen over de behandeling van onze doelgroep en geeft scholing;
 • Up to date houden testkast;
 • Je werkt mee aan innovaties en praktijkgericht onderzoek.

Functie eisen

Zat je instemmend te knikken bij het lezen van de functieomschrijving en vink jij onderstaande eisen af?

 • Een afgeronde WO opleiding orthopedagogiek of psychologie
 • Je hebt al enige jaren werkervaring en bent in staat om zelfstandig, maar ook samen te werken
 • De wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied worden door jou actief gevolgd
 • Je beschikt over een actieve, flexibele instelling en ziet onverwachte situaties als een uitdaging
  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Inschaling

Wij bieden;

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

Bijzonderheden

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Werk vanuit huis mogelijkheden
 • Fietsplan
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Dertiende maand / Eindejaars Bonus
 • Flexibele werkuren
 • Vakantiegeld
 • Bedrijfsauto
 • Bedrijfstelefoon
 • Budget voor professionele ontwikkeling

Contractduur 24 maanden

Verwachte startdatum: 3-1-2021

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: Vanaf €23,69 per uur

Type Vacature
Organisatie Zorg-Advies Twente
Locatie Zorg-Advies Twente
Postcode 7531 AC
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 03-08-2021
Reageer voor 30-09-2021
Ingangsdatum 03-08-2021
Nummer 56229
Doorsturen Bekijk PDF

Zorg-Advies Twente

Zorg-Advies Twente heeft 2 afdelingen namelijk Thuiszorg Oost en Intensief begeleid wonen. Zorg-Advies Twente afdeling Thuiszorg Oost is een zorginstelling voor iedereen ongeacht jong of oud, samen of alleen. Het streven is een oprechte zorgverlening na bij de cliënt, waarbij professionaliteit, kwaltiteit en maatschappelijk betrokkenheid onze ondernemingsprincipes zijn. Onze cliënten staan altijd centraal. Wij spelen in op de zorgbehoeften van onze cliënten, door het samenstellen van individuele zorgpakketten, welke op maat worden gesteld. Binnen onze instelling stichting Zorg-Advies Twente is er tevens begeleid wonen mogelijk, het is voor jongeren vanaf 18 jaar welke bekend zijn met grondslag psychiatrie, verstandelijk of slachtoffer van mensenhandel. Vanaf 01-01-2016 hebben wij weer het project slachtoffers van mensenhandel opgepakt. Het doel van begeleid wonen is om deze doelgroep tussen een periode van 12 tot 18 maanden te bevorderen op het gebied van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Naast onze zorgverlening bieden we ook administratieve dienstverlening. Ideaal voor beginnende ondernemers, die met van alles en nog wat te maken krijgen. De fiscus, de BTW, de aangifte, de facturen en de incasso. Ook geven wij ondersteuning op het gebied van juridische dienstverlening zoals bezwaarschriften UWV/CIZ, Wet schuldsanering natuurlijke personen ( WSNP ) en overige juridische zaken. Een doel binnen de organisatie is om de kwaliteit van de zorg hoog in het vandaal te houden. Dit wordt onderhouden door de implementatie van de Harmonisatie Kwaliteitssysteem Zorg (HKZ), welke in 2012 is behaald door Zorg-Advies Twente, te evalueren en te ontwikkelen. Hierbij wordt er jaarlijks toezicht en controle uitgevoerd door een gecertificeerde externe-auditor vanuit TUV.

Meer over Zorg-Advies Twente