Basisarts / ANIOS
Sensire

Wat ga je doen


Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en ambitieuze kandidaten voor de functie van basisarts, gepositioneerd binnen het Sensire Expertise centrum. Deze werkplek is geschikt voor basisartsen die belangstelling hebben voor een opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, maar biedt ook een goede ervaring voor basisartsen met belangstelling voor huisartsgeneeskunde, revalidatie en geriatrie. Als basisarts werk je samen met een of meerdere woonteams en verleen je, onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde, de medische zorg aan de bewoners van dat team. Daarnaast neem je deel aan de avond-, nacht- en weekenddiensten, waarbij altijd een SO als achterwacht beschikbaar is.

Als basisarts bestaan je werkzaamheden uit:
  • het onderzoeken, behandelen en begeleiden van bewoners en klanten met klachten of aandoeningen van somatische en/of psychische aard;
  • het nemen van beslissingen van medische aard (met supervisie van de specialist ouderengeneeskunde);
  • het verrichten van medische handelingen en bieden van noodzakelijke eerste zorg bij acute situaties;
 

Wie ben jij


De basisarts die we zoeken is resultaatgericht, besluitvaardig en ondernemend. Je bent proactief en je hebt een collegiale en open houding. Bij Sensire krijg je de vrijheid en ruimte om vanuit eigenaarschap en professionele autonomie invulling te geven aan je functie. Je beschikt over uitstekende competenties ten aanzien van communicatie, samenwerking, kennis en wetenschap, maatschappelijk handelen, organisatie en professionaliteit.
De praktische zaken:
  • Je bent geregistreerd als basisarts;
  • Je hebt affiniteit met ouderen;
  • Je kan een VOG overleggen.
 

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt


Uniek aan Sensire is de focus op transmurale ketens, huisartsen en samenwerking met de ziekenhuizen in de regio. Sensire biedt 1e lijnsbehandeling met verschillende disciplines, hoogwaardige zorg thuis en is innovatief in het toepassen van ‘zorg op afstand’. Het medisch team werkt zowel bij klanten thuis, onder andere binnen het Ambulante team ouderengeneeskunde, als binnen de woonzorglocaties. Deze variëren van kleinschalige woonzorglocaties tot een groter verpleeghuis met meer specialistische (keten-) dienstverlening voor mensen met bijvoorbeeld Parkinson, (jonge) mensen met dementie en mensen met dementie i.c.m. gedragsproblemen. Sensire biedt ook geriatrische revalidatie en herstelzorg. We bieden je kortom een divers werkterrein.

Jij werkt in een prettig en collegiaal team van zes Specialisten Ouderengeneeskunde,
drie verpleegkundig specialisten en drie basisartsen. Een team met veel
ervaring, dat in een gemoedelijke en open sfeer met elkaar en de overige disciplines
samenwerkt.
 

Zo zorgen wij voor jouw geluk

 
De standplaats van deze vacature is Doetinchem. Wij bieden een contract voor 32-36 uur per week. Deze functie valt in de schaal FWG 65 (min. € 3444,- / max. € 5188,- obv 36 uur), exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt word je ingeschaald.

Sensire heeft de mogelijkheid om tijdens ANW diensten kosteloos te overnachten in een zelfstandig appartement in de regio.
Daarnaast krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.
 
Tot slot faciliteren wij jou graag de mogelijkheid om verder te leren en je te specialiseren tot bijvoorbeeld Specialist Ouderengeneeskunde.
 
We nodigen je uit om te solliciteren via onze website. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je direct contact opnemen met:
Linda Hiddink, specialist ouderengeneeskunde; zij is bereikbaar onder nummer: 06 - 51711699 of per email: l.hiddink@sensire.nl
of met
Ligia Onaca, specialist ouderengeneeskunde; zij is bereikbaar onder nummer: 06 – 20522649 of per email: l.onaca@sensire.nl
Via ons medisch secretariaat zijn wij ook bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op nummer: 0314 - 356212
 
Ook een dag meelopen behoort tot de mogelijkheden.
Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
 
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1159
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Linda Hiddink, 06 - 51711699 of per email: l.hiddink@sensire.nl Ligia Onaca, 06 – 20522649 of per email: l.onaca@sensire.nl
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 02-05-2019
Reageer voor 31-08-2019
Ingangsdatum 01-06-2018
Nummer 45598

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire