Basisarts / Physician Assistent / Verpleegkundig Specialist
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Voor de afdeling oogheelkunde van onze locatie Oldenzaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste (Basis-)arts / physician assistant / verpleegkundig specialist.  

Heb jij affiniteit met klein-chirurgische ingrepen, ben jij 6 tot 18 uur per week beschikbaar en wil je bijdragen aan de behandeling van de behandeling van patiënten met maculadegeneratie of vaatproblemen in het netvlies? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met drie locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. 

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het geven van intra-oculaire injecties met een VEGF-remmer. Deze ingrepen worden verricht op een behandelkamer op de Oogheelkunde in Oldenzaal, samen met 2 assistenten van de polikliniek.

Wij vragen

  • als basisarts / physician assistant / verpleegkundig specialist geregistreerd in het BIG-register;
  • affiniteit met chirurgische vaardigheden en steriel werken sterkt tot de aanbeveling;
  • klantgerichte werkhouding en kunt goed omgaan met de oudere patiënt;
  • integer, enthousiast en stressbestendig;
  • een hoge mate van zelfstandigheid.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Wij bieden

Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging
Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: 6-18 uur/week
Salaris: Afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens CAO Ziekenhuizen

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Oldenzaal
Postcode 7513ER
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 13-05-2019
Reageer voor 17-06-2019
Ingangsdatum 13-05-2019
Nummer 45816

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente