Basisarts/ AIOS Specialist Ouderengeneeskunde, 24-36 uur per week
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd basisarts met hart voor ouderenzorg? Welkom bij Solis! Binnen onze medische vakgroep specialisten ouderengeneeskunde, meerdere AIOS ouderengeneeskunde, huisartsen in opleiding en verpleegkundig specialisten krijgt je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. We hebben elk ons eigen aandachtsgebied maar werken als één team en benutten elkaars expertise. Daarnaast zetten we ons in voor onderzoek en onderwijs: we hebben kaderartsen in verschillende domeinen (palliatieve zorg, eerste lijn, GRZ  en opleiden). 

Zorggroep Solis levert zorg en behandeling aan ouderen en mensen met complexe aandoeningen in Deventer en nabije omgeving. Solis wil de chronische somatische en psychogeriatrische zorg en behandeling graag zo dicht mogelijk bij de cliënt brengen. Daarom streven we naar een wijkgericht zorgaanbod. Solis levert zorg en behandeling in vijf woonzorgcentra in Deventer. Daarnaast bestaan er diverse multidisciplinaire behandelteams in de eerste lijn, ook buiten Deventer. De geriatrische revalidatie en somatische dagbehandeling zijn gecentraliseerd op de locatie PW Janssen in Deventer. Er bestaan veel goede contacten en werkafspraken met de regionale collega-zorginstellingen, de huisartsen en het Deventer Ziekenhuis. 


DE FUNCTIE 
Dit ga je doen 
In deze functie kom je in aanraking met alle facetten van de ouderengeneeskunde, van behandeling van urine- en luchtweginfecties, tot het geven van palliatieve zorg; van cure tot care. Je werkt onder supervisie van ervaren specialisten ouderengeneeskunde. Tot jouw taken behoren onder meer:  

 • het houden van artsenvisites op (psychogeriatrische, somatische en/of revalidatie) afdelingen
 • het opnemen van patiënten, het adequaat bijhouden van het dossier  
 • het behandelen van intercurrente aandoeningen  
 • het onder begeleiding aansturen van het multidisciplinair team tijdens het zorgoverleg en het inschakelen van paramedici  
 • het voeren van gesprekken met patiënten- en mantelzorgers, het houden van gesprekken over advance care planning 

Functie eisen

KENNIS & KUNDE 
Dit vragen we van jou  
Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt.  

Wij zoeken een gemotiveerde arts: 

 • Die affiniteit heeft met de ouderenzorg.  
 • Goede contactuele vaardigheden, besluitvaardigheid en doortastendheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen.  
 • Je bent in staat in hoge mate zelfstandig te functioneren en wilt leren omgaan met complexe problematiek.  
 • Je participeert in de ANW-dienstenpoule.  
 • Bij gebleken geschiktheid en interesse kun je de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde bij ons starten. 

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN 
Dit willen we jou bieden 

 • Salaris; maximaal 5.939,16 bruto per maand bij 36 uur per week, (FWG 65) conform CAO VVT. 
 • Eindejaarsuitkering 
 • Reiskostenvergoeding 
 • Scholingsmogelijkheden, ontwikkelingstrajecten en e-learningsmodules van GoodHabitz 
 • Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband 

Bijzonderheden

GELUK 
Een baan waar je gelukkig van wordt is 
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen. Aan afwisseling geen gebrek, je krijgt namelijk meerdere werkvelden en wordt onderdeel van een veranderende zorgorganisatie waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking met verschillende disciplines en zorgmanagers is heel divers en vraagt om adviserende rol van jou. Gelukkig sta je er nooit alleen voor, want je teamgenoten staan voor je klaar. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega's, met jouw eigen unieke inbreng.  

OVER SOLIS 
Waar kom je terecht? 
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis, oprecht een andere werkgever. 

Innovatief in zorgtechnologie 
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen.  
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.  


SOLLICITEREN 
Waar wacht je nog op? 
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer via onderstaande knop. We kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen! 

Informatie 
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Linda Hartman, opleider en specialist ouderengeneeskunde, via tel.: (0570) 698 200 of (06) 10 98 30 17. 
 
N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 04-03-2022
Reageer voor 15-10-2022
Nummer 108725

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis