Basisarts
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een basisarts of anios met ambitie  en zie of zoek jij de mens achter de patiënt? Atlant heeft ruimte voor een:

Basisarts
24-32 uur

Kom jij ons team versterken
Als basisarts werk je binnen een team dat bestaat uit acht specialisten ouderengeneeskunde, drie basisartsen en twee praktijkverpleegkundigen. We leiden specialisten ouderengeneeskunde op en bieden stageplaatsen aan huisartsen in opleiding. Naast de reguliere verpleeghuiszorg zijn we gespecialiseerd in de volgende doelgroepen, de ziekte van Huntington, het syndroom van Korsakov  en chronisch psychiatrische verpleeghuiszorg. 

In ons team word je als basisarts goed begeleid; als jij behoefte hebt aan ondersteuning of overleg dan maken we graag tijd voor je vrij. Bij Atlant heerst een cultuur van verbeteren en innoveren en doen we veel wetenschappelijk onderzoek. 

Wat ga je doen
Je hebt bij Atlant een zelfstandige baan, en beheert je eigen agenda. Onder supervisie initieer jij medische onderzoeken, je diagnosticeert, behandelt en begeleidt onze bewoners met een complexe samengestelde zorgvraag. Je werkt intensief samen met het zorgteam van de afdeling en andere collega’s zoals onze psychologen en paramedici. Het medisch secretariaat ondersteunt en organiseert jouw activiteiten, zodat jij je kunt focussen op de inhoud van je vak!

"Nooit gedacht dat het werken in een verpleeghuis zoveel voldoening geeft doordat je een band opbouwt met mensen.”
Claudia Hubers (Basisarts Atlant)

Functie eisen

Wat neem jij mee
Je bent een betrokken BIG geregistreerde basisarts die:
•  Affiniteit heeft met onze bijzondere doelgroepen; 
•  Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
•  Zich graag verder wil ontwikkelen en een goede zelfreflectie heeft; 
•  Over een rijbewijs en auto beschikt.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Een ambitieuze werkomgeving waarin leren en vernieuwen belangrijk is. Je komt te werken in een team dat klaar staat om jou verder te helpen zodat jij je goed kunt ontwikkelen als zorgprofessional. Indien je belangstelling hebt voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en bij gebleken geschiktheid bieden wij de mogelijkheid om het eerste jaar van de opleiding bij Atlant te doen.

Verder bieden wij: 
•  Een contract voor bepaalde tijd en wel voor een jaar; 
•  Een maximum bruto maandsalaris van € 5.752,21 op basis van 36-urige werkweek (CAO VVT FWG 65) en afhankelijk van kennis en ervaring; 
•  De mogelijkheid parttime te werken; 
•  Een mobiele telefoon en iPad of laptop; 
•  We hebben de avond-, nacht- en weekenddiensten uitbesteed, die hoef je dus niet te draaien.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren” of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/basisarts/. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.
We nodigen je graag uit voor een gesprek wanneer je past bij ons profiel.


Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.


Heb je nog vragen? 
Je kan contact opnemen met Nienke van Straaten, manager behandeling & begeleiding via [email protected] of 06 13555847 of met Kelvin Senders, één van onze basisartsen, via [email protected] of 055 50 67 248.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 114-21
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 02-12-2021
Reageer voor 01-08-2022
Ingangsdatum 02-12-2021
Nummer 73393
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant