Basisarts ouderengeneeskunde
Noorderboog

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze basisarts ouderengeneeskunde die wij zoeken?

Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg van Noorderboog? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Basisarts ouderengeneeskunde te versterken!

Wat ga je precies doen?
Oudergeneeskunde is een inspirerend specialisme!
Als basisarts heb je de mogelijkheid te leren werken in de ouderengeneeskunde en ontvang je ondersteuning en supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je werkt zelfstandig en voert zelf de regie over behandelplannen. Kortom: een inspirerende en uitdagende werkomgeving voor een enthousiaste arts die gemotiveerd is om te werken in de ouderenzorg!

Wat vragen we van je?

Voor deze veeleisende én veelzijdige functie zoeken wij een enthousiaste, flexibele, motiverende, collega die:

• beschikt over het diploma basisarts, BIG geregistreerd is en affiniteit heeft met de ouderenzorg;
• beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
• participeert in de medische bereikbaarheidsdiensten voor onze regio;
• in het bezit is van een rijbewijs en auto in verband met de verschillende locaties in de regio.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar. De functie van Basisarts ouderengeneeskunde is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 65 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Zorggroep Noorderboog bestaat uit veertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes.

De vakgroep maakt deel uit van het Expertisecentrum Noorderboog (ECN), de behandeldienst van Zorggroep Noorderboog. Het expertisecentrum is volop in ontwikkeling en werkt doelgroepgericht,
op complexe ouderenzorg/behandelzorg, diagnostiek en revalidatie. Zowel op de (hoofd)locatie, als aan kleinschalige zorgvoorzieningen wordt (behandel)expertise aangeboden. Daarnaast bieden we, in samenwerking met o.a. het ziekenhuis, huisartsen, eerstelijns consulten en met de ketenzorg in kortdurende (behandel)trajecten ondersteuning aan het wonen met laagcomplexe zorg (het traditionele verzorgingshuis).

De werkomgeving van een basisarts is inspirerend met een actief team bestaande uit acht specialisten ouderengeneeskunde, twee AIO’s, twee basisartsen, twee HAIO’s, twee verpleegkundig specialisten en één physician assistant. Je komt te werken op een van de verblijfsafdelingen (somatiek/psychogeriatrie) en/of de afdeling geriatrische revalidatie.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ronald Bettenbroek of Herman Meerholz, beiden medisch manager en bereikbaar op telefoonnummer 0522-752660.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 06-10-2021 a.s. via Basisarts ouderengeneeskunde - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Type Vacature
Intern nummer 123456990
Organisatie Noorderboog
Locatie Alle locaties van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 06-10-2021
Ingangsdatum 07-09-2021
Nummer 70933
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft. 
Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog