Basisarts ouderengeneeskunde
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste en geïnspireerde basisarts die we zoeken?
Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als basisarts te versterken!

Waar kom je te werken?
Zorggroep Noorderboog bestaat uit veertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes.

De vakgroep maakt deel uit van het Expertisecentrum Noorderboog (ECN), de behandeldienst van Zorggroep Noorderboog. Het expertisecentrum is volop in ontwikkeling en werkt doelgroepgericht, op complexe ouderenzorg/behandelzorg, diagnostiek en revalidatie. Zowel op de (hoofd)locatie, als aan kleinschalige zorgvoorzieningen wordt (behandel)expertise aangeboden. Daarnaast bieden we, in samenwerking met o.a. het ziekenhuis, huisartsen, eerstelijns consulten en met de ketenzorg in kortdurende (behandel)trajecten ondersteuning aan het wonen met laagcomplexe zorg (het traditionele verzorgingshuis).

De werkomgeving van een basisarts is inspirerend met een actief team bestaande uit acht specialisten ouderengeneeskunde, twee AIO’s, twee basisartsen, twee HAIO’s, twee verpleegkundig specialisten en één physician assistant. Afhankelijk van je interesse kom je te werken op een van de verblijfsafdelingen (somatiek/psychogeriatrie) en/of de afdeling geriatrische revalidatie.

Oudergeneeskunde is een inspirerend specialisme!
Als basisarts heb je de mogelijkheid te leren werken in de ouderengeneeskunde en ontvang je ondersteuning en supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je werkt zelfstandig en voert zelf de regie over behandelplannen. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Kortom: een inspirerende en uitdagende werkomgeving voor een enthousiaste arts die gemotiveerd is voor het specialisme ouderengeneeskunde.

Functie eisen

Voor deze veeleisende én veelzijdige functie zoeken wij een enthousiaste, flexibele, motiverende, collega die:

  • beschikt over het diploma basisarts, BIG geregistreerd is en affiniteit heeft met de ouderenzorg;
  • beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • participeert in de medische bereikbaarheidsdiensten voor onze regio;
  • in het bezit is van een rijbewijs en auto in verband met de verschillende locaties in de regio.

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van basisarts is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 65 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Meer weten?
Als je meer informatie over deze vacature wilt, kun je contact opnemen met Ronald Bettenbroek, specialist ouderengeneeskunde/medisch manager of Herman Meerholz, manager Expertisecentrum Noorderboog. Beiden zijn bereikbaar op telefoonnummer (0522) 752660.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/vacatures/basisarts-ouderengeneeskunde/ .

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Reggersoord
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 06-10-2020
Reageer voor 01-12-2020
Ingangsdatum 01-11-2020
Nummer 54357
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog