BASISARTS OUDERENGENEESKUNDE
Saxenburgh

Saxenburg zoek voor de Ouderenzorg met spoed een
BASISARTS OUDERENGENEESKUNDE 

Deeltijd is bespreekbaar, met een minimum van 16 uren per week


Hoe ziet het werken er binnen de Ouderenzorg er uit?
Je verricht medische taken met betrekking tot geriatrisch onderzoek en behandeling, en begeleiding bij (kwetsbare) ouderen en hun naasten met psychogeriatrische en somatische problematiek. Dit doe je op onze verschillende locaties. Je houdt ook goed verbinding met andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij de dagelijkse zorg voor onze bewoners en cliënten op de locaties. Daarnaast ben je flexibel om in te vallen op afdelingen van collega’s bij afwezigheid.

Wat hebben onze cliënten en bewoners nodig?
Je hebt de opleiding geneeskunde (basisarts) afgerond, ervaring is een pré. Je hebt hart voor de ouderenzorg en een eigentijdse kijk op zorg verlenen die zich graag verder wil ontwikkelen. Je bent een flexibele teamspeler die actief meedenkt en concreet bijdraagt aan hoe de medische ouderen- en revalidatiezorg kan worden georganiseerd. Je schroomt niet om daarbij ingesleten werkwijzen ter discussie te stellen om de zorg voor patiënten en bewoners in te vullen zoals we dat in onze visie beloven. Je hebt een flexibele instelling, bent leergierig, assertief en sociaal vaardig. Laten we vooral een dosis gezonde humor niet vergeten!  

Ouderenzorg binnen Saxenburgh
Saxenburgh is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, revalidatie, ouderenzorg en thuiszorg aanbiedt in de regio Hardenberg, Ommen en Coevorden. We hebben een medisch centrum, negen ouderenzorglocaties, twee locaties revalidatie/herstelzorg en Saxenburgh Thuis. Alle ontwikkelingen in de zorg én onze veranderende organisatie vragen om toegewijde, krachtige en creatieve medewerkers die de ingezette koers in de praktijk kunnen brengen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een team met hardwerkende collega's die elke dag het beste willen voor onze patiënten.

  • Minimaal 16 uur week
  • Salaris is minimaal € 3.942,98 en maximaal € 5.939,16 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT,  FWG 65)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bernadette Wevers, coördinator vakgroep medische ouderenzorg via (0523)276977.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.092
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bernadette Wevers, coördinator vakgroep medische ouderenzorg via (0523) 276977
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 05-08-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 04-10-2022
Nummer 111361
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh