Basisarts Revalidatie
IJsselheem

Functieomschrijving

Wil jij binnen een dynamische en grote organisatie aan de slag gaan als Basisarts Revalidatie? Ben jij in staat om multidisciplinair te werken en heb jij naast ervaring in de ouderenzorg ook raakvlakken met medisch specialistische zorg en eerstelijns zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Basisarts Revalidatie ben je verantwoordelijk voor de medische zorg van cliënten met vaak complexe problemen. Samen met de andere disciplines zet jij je in om onze cliënten vakkundig aandachtige zorg te verlenen. Je start op onze locatie in Zwolle, later kan je ook op andere locaties van onze organisatie gaan werken. Je verleent, onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde, medische zorg en behandeling aan cliënten met een complexe zorgvraag. Je kijkt naar de client in zijn totaliteit en werkt gericht aan hun terugkeer naar de thuissituatie. Meestal betreft het kwetsbare ouderen, maar soms ook jongere mensen. Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team van onder andere fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen. Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten (ANW) te draaien.  

Waar ga je werken?
Je gaat deel uitmaken van de behandelsector van IJsselheem. Wij bieden een dynamische en boeiende werkomgeving met specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants, basisartsen,  praktijkverpleegkundigen en artsen in opleiding tot specialist, die samen met jou en andere behandelaren vanuit hun hart en met passie willen innoveren en continu verbeteren. Daarnaast zetten we ons in voor onderzoek en onderwijs. We hechten zeer aan een goed leerklimaat voor onze artsen in opleiding en basisartsen en hebben vaste onderwijsmomenten.  We bieden multidisciplinaire behandeling in de eerste lijn, binnen de langdurige zorg en in de geriatrische revalidatiezorg. We zijn werkzaam in de regio Zwolle, Kampen,  Zwartewaterland  en in de regio Hattem en Heerde.

Het zorglandschap verandert. Ouderen van vandaag en morgen blijven vaker en langer op hoge leeftijd zelfstandig wonen, daardoor worden de zorgvragen complexer en nemen toe. Dat vraagt om wendbaarheid van onze organisatie. We gaan uit van de kracht van IJsselheem en daarom maken we de bewuste keuze om door te ontwikkelen naar hoog complexe, multidisciplinaire zorg om zo met onze expertise en ervaring bij te dragen aan toekomstbestendige zorg in de regio. Wil jij hier een essentiële bijdrage aan leveren?

Wie ben jij?
Je draagt de ouderenzorg een warm hart toe. Het nauw samenwerken met andere disciplines is een vanzelfsprekendheid voor je. Je bent collegiaal en in staat goede contacten te onderhouden met de verschillende zorg- en behandelteams. Je bent enthousiast en doet graag nieuwe kennis op. We verwachten dat je klantgericht, integer en creatief bent en dat je goed in staat bent te analyseren, besluiten te nemen en je werkzaamheden te organiseren. Daarnaast communiceer je gemakkelijk op verschillende niveaus.

Functie eisen

  • je bent BIG-geregistreerd als basisarts.
  • je bent bereid om avond- nacht en weekenddiensten te draaien;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs, er is eventueel een auto vanuit IJsselheem beschikbaar; 

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Inschaling

Wat krijg je van ons?
Kies je voor IJsselheem, dan is dit wat je van ons kunt verwachten: 

  • je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor 32-36 uur per week;
  • jouw salaris is ingeschaald volgens de CAO VVT, functiegroep 65 en ligt tussen € 4.061,27 en € 6.117,33 op basis van 36 uur per week;
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • alle mogelijkheid om je te scholen, bijvoorbeeld een opleiding tot kaderarts eerste lijn of PG. We bieden wekelijkse scholing en begeleiding. Wekelijks heb je een supervisiegesprek. Daarnaast werk je onder directe supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je werkt samen met andere arts-assistenten (anios en aios), physician assistants, verpleegkundig specialisten en praktijkverpleegkundigen;
  • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Bijzonderheden

Ben je enthousiast? 
Wacht niet langer, solliciteer direct via de sollicitatielink! Ben je nieuwsgierig en lijkt het je interessant om een keer een dag(deel) mee te lopen met een basisarts of verpleegkundig specialist? Reageer dan gerust dan nemen wij contact met je op!  

Het inwinnen van een referentie en/of een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Heb je nog vragen?
Bel dan met het medisch secretariaat via 038-3038302 of bel met onze Recruiter Gaby Bres via 06-57471464.

Bekijk ook al onze vacatures op onze werkenbij website.

Type Vacature
Intern nummer 1188
Organisatie IJsselheem
Locatie Revalidatiecentrum IJsselheem Zwolle
Postcode 8025 AB
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 01-07-2023
Nummer 120034
Doorsturen Bekijk PDF

IJsselheem

IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit 16 locaties in de regio Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Meer over IJsselheem