Basisarts, combinatie werk & opleiding tot verslavingsarts
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

In februari 2021 kan Tactus een aantal basisartsen een opleidingsplek voor de opleiding tot verslavingsarts (MIAM) aanbieden.

Ben jij een enthousiaste basisarts met ambitie en ben je nieuwsgierig naar het werken in de verslavingszorg? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De opleidings- en werkplek
De opleiding tot verslavingsarts KNMG start in februari 2021 en duurt 2 jaar. Het is een duale, competentiegerichte opleiding waarbij je 1 dag in de week cursorisch onderwijs volgt en 4 dagen leert in de praktijk.

In de praktijk verricht je werkzaamheden op het gebied van screening, diagnostiek en behandeling bij complexe problematiek (somatisch, psychiatrisch en sociaal). Een deel van je werkzaamheden verricht je in het ambulante werkveld. Het andere deel werk je binnen een klinische setting. Tactus heeft veel locaties (ambulant en klinisch). De exacte werklocaties stellen we graag in overleg met je vast.

Je gaat eerst aan de slag als basisarts bij Tactus. Bij gebleken geschiktheid kun je in februari 2021 als AIOS starten met de opleiding en wordt je tijdelijke arbeidsovereenkomst omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd met een studieovereenkomst.

Dit neem je mee

  • Een registratie als basisarts en ervaring in of affiniteit met de verslavingszorg of psychiatrie;
  • Je kunt evidence-based denken en werken;
  • Loyaliteit: je bent bereid je ook na de opleiding langere tijd te verbinden aan Tactus Verslavingszorg;
  • Je wilt een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de diagnostiek en behandeling van Tactus. 

Dit bieden wij

We vergoeden de opleiding tot verslavingsarts (MIAM) volledig. Daarnaast krijg je een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 65. Het maximale, fulltime salaris is € 5.280,- per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

  • ruimte voor het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek;
  • een fijne eindejaarsuitkering (8,33%: een volledige 13e maand!);
  • korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com;
  • een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling;
  • nog veel meer! Een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Ben je geïnteresseerd in een werkplek binnen een veelzijdige organisatie én wil je in februari 2021 starten met de opleiding tot verslavingsarts? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Even goed om te weten
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media gedaan worden. Als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen aanleveren. Uiteraard vergoeden wij de kosten van de VOG-aanvraag. 

Type Vacature
Intern nummer 2019-193
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Peter Vossenberg, verslavingsarts KNMG en opleider, telefoonnummer: 06-51312164.
Functie(s) Arts
Verslavingsarts
Publicatiedatum 01-10-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-08-2020
Nummer 48390
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg