Basisbegeleider Beekman Werkgroep
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BASISBEGELEIDER M/V - 
BEEKMAN WERKGROEP

Voor de Beekman Werkgroep zijn wij per direct op zoek naar een basisbegeleider voor gemiddeld 20 uur per week.

Doelgroep en locatie
Binnen deze dynamische groep wordt arbeidsmatige dagbesteding aangeboden aan cliënten met een verstandelijke beperking, in het bijzonder met autisme en/of autismeverwante stoornissen die met veel plezier kwalitatief goed in- en ompakwerk doen van diverse artikelen. De werkgroep verzorgt in- en ompakwerk van diverse artikelen, doet montage-werkzaamheden en ander productiematig werk. 
Het werk voor onze cliënten is erop gericht om zo zelfstandig mogelijk te werken. Het werk wordt zoveel als mogelijk afgestemd op ieders mogelijkheden. Zo blijft het, behalve uitdagend, ook voldoende overzichtelijk en gericht op ontwikkeling.

Wat ga je doen|
Je ondersteunt en begeleidt cliënten bij activiteiten volgens het persoonlijk plan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/afstemming met de persoonlijk begeleider. Je verricht daarnaast activiteiten vanuit het groepsprogramma en samen met de cliënt draag je zorg voor een goed klimaat. Je observeert en waar nodig stimuleer je cliënten bij diverse activiteiten. Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van het zelfregulerende team. 
Onze medewerkers zijn vakmensen die onze cliënten voortdurend begeleiden. Zij zijn behulpzaam bij het organiseren en uitvoeren van het werk. Met die ondersteuning komt ieder lid van onze werkgroep tot zijn en haar recht.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die

 • een relevante opleiding op MBO 3 niveau heeft;
 • affiniteit heeft met bedrijfsmatige processen;
 • kwaliteitseisen aan verpakkingen kan vertalen naar aanpassingen voor cliënten;
 • overzicht heeft van werkstappen van cliënten en hierin zo nodig creatief en oplossend kan handelen;
 • pro actief en ondernemend is en op zoek wil gaan naar nieuwe kansen bij bedrijven;
 • een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
 • zelfstandig kan werken;
 • een flexibele instelling heeft.

Inschaling

Wat bieden wij
Je werkt in een zelfregulerend team met enthousiaste collega’s. Je functioneert optimaal met deze vorm van vrijheid binnen kaders. Je werkt nauw samen met je collega’s en neemt vanzelfsprekend je eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

De arbeidsovereenkomst is voor een jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke van Dam (persoonlijk begeleider) op 06-30178925.

De gesprekken vinden plaats in week 50.

Iedereen is van harte welkom om te solliciteren maar het zou mooi zijn als het team aangevuld wordt door een man.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Bekijk de folder van de Beekman Werkgroep op onze website: https://user-7543145601.cld.bz/Beekman-Werkgroep

Solliciteren
Wil jij jouw kwaliteiten binnen dit team van De Passerel inzetten? Stuur dan je brief met motivatie en CV zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 2 december 2020 onder vermelding van vacaturenummer 020-65 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 020-65
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 20-11-2020
Reageer voor 02-12-2020
Ingangsdatum 20-11-2020
Nummer 56112
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel