Basisbegeleider Logeeropvang
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BASISBEGELEIDER LOGEEROPVANG M/V

Voor het team Logeeropvang zijn wij per direct op zoek naar basisbegeleiders voor 3 tot 7 uur per week, je werkt dan 1 à 2 weekenden per maand waarin je 1 of meerdere diensten hebt (dit kunnen dagdiensten zijn, maar ook slaapdiensten).

Waar

Binnen de Logeeropvang werk je met kinderen met (ernstige) meervoudige beperkingen, kinderen met licht verstandelijke beperkingen en/of kinderen met autisme en die behoefte hebben aan structuur. Het is dus heel divers.

In het weekend staan activiteiten in het dagelijks leven (ADL) en het organiseren van huiselijke activiteiten centraal. Je creëert samen met je collega’s een gezellige en huiselijke sfeer met en vóór de logees. Hiermee worden de ouders een weekend ontlast.

Jouw functie

Als basisbegeleider ondersteun en begeleid je de kinderen bij activiteiten volgens het persoonlijk plan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/ afstemming met je collega’s. Je observeert en waar nodig stimuleer je de kinderen bij diverse activiteiten. Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van het zelfregulerende team. 

Functie eisen

Wij zoeken iemand die

  • beschikt over een voor het werkveld relevante opleiding op minimaal MBO 3-niveau;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • inzicht heeft in wat nodig is en je zorgt voor een fijne en gezellige sfeer;
  • een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
  • prima in staat is te reflecteren op eigen handelen en dat van collega’s en kan omgaan met het geven en krijgen van feedback;
  • veerkrachtig en flexibel kan handelen in diverse situaties;
  • initiatief toont en pro actief is;
  • bereid is om volgens rooster te werken.

Inschaling

Wat bieden wij

Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten.

Je werkt in een zelfregulerend team met enthousiaste collega’s. Je functioneert optimaal met deze vorm van vrijheid binnen kaders. Je werkt nauw samen met je collega’s en neemt vanzelfsprekend je eigen verantwoordelijkheid. Als team maak je gebruik van elkaars kwaliteiten.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten

Voor vragen kun je contact opnemen met Myriam Muusz (teamcoördinator) op 06-41627398. 

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. Wij vragen bij indiensttreding om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).  

We gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien. De vacature sluit als we een geschikte kandidaat hebben.

 

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

 

Solliciteren

Kun jij niet wachten om deze kinderen te begeleiden en wil jij onderdeel worden van dit zelfregulerende team? Dan leren we je graag beter kennen. Stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van vacaturenummer 019-86 naar: personeel.en.opleidingen@de-passerel.nl

Type Vacature
Intern nummer 019-86
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7311 AK
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 03-09-2019
Reageer voor 22-12-2019
Ingangsdatum 03-09-2019
Nummer 48037
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel