Basisbegeleider Victoria Boys
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BASISBEGELEIDER
VICTORIA BOYS M/V

Voor Victoria Boys zijn wij per direct op zoek naar een basisbegeleider voor gemiddeld 16 uur per week.

Waar
Bij werkgroep Victoria Boys bieden we begeleiding aan een groep cliënten met een matig verstandelijke beperking en autistisch aanverwante stoornissen. De dagbestedingslocatie is ondergebracht bij de voetbalclub Victoria Boys en de activiteiten kennen een arbeidsmatig karakter. De cliënten verzorgen het onderhoud buiten, op en rondom het terrein van de club en houden de kantine en kleedkamers schoon.

Wat ga je doen?
Als basisbegeleider ondersteun en begeleid je cliënten bij activiteiten volgens het persoonlijk plan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/afstemming met de persoonlijk begeleider. Je verricht daarnaast activiteiten vanuit het groepsprogramma en samen met de cliënt draag je zorg voor een goed klimaat. Je observeert en waar nodig stimuleer je cliënten bij diverse activiteiten. Verder rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Als basisbegeleider ga je samen met de cliënt op zoek naar passende activiteiten. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van het zelfregulerende team.

Functie eisen

We zoeken iemand die

 • beschikt over een relevante opleiding op MBO niveau 3;
 • de scholing ‘Op Eigen Benen’ heeft gevolgd;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • inzicht heeft in wat nodig is en zorgt voor een gastvrije en gezellige werksfeer;
 • werkt op basis van eigen kracht van de cliënt en hem/haar ondersteunt bij het maken van eigen keuzes.

Verder vragen we van je dat je

 • een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen hebt;
 • prima in staat bent te reflecteren op eigen handelen en dat van collega’s en om kan gaan met het geven en krijgen van feedback;
 • veerkrachtig en flexibel kan handelen in diverse situaties, initiatief toont en pro actief bent;
 • flexibel bent en bereid bent om volgens rooster te werken in wisselende diensten.

Inschaling

Wij bieden
Je komt te werken in een bevlogen team, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s. Als team maak je optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Wilma Mannessen op 06-24324344.

De gesprekken vinden plaats in week 25.  

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

Solliciteren
Wil jij jouw kwaliteiten binnen dit team van De Passerel inzetten? Motiveer dan waarom en stuur je brief met motivatie en CV uiterlijk op 20 juni a.s. onder vermelding van vacaturenummer 021-45 naar: personeel.en.opleidingen@de-passerel.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021-45
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 07-06-2021
Reageer voor 20-06-2021
Ingangsdatum 07-06-2021
Nummer 68802
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel