Basisbegeleider Vroeghulpcentrum Doggersbank
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BASISBEGELEIDER
VROEGHULPCENTRUM DE DOGGERSBANK

Voor het team Vroeghulpcentrum De Doggersbank zijn wij per direct op zoek naar een basisbegeleider voor de buitenschoolse opvang (BSO) en voor invalwerkzaamheden. Het betreft een klein flexibel contract van 7 uur.

Aandacht voor de kinderen
Binnen het team Vroeghulpcentrum De Doggersbank wordt begeleiding, ervaring en expertise geboden aan kinderen waarbij de ontwikkeling anders verloopt. Er wordt ook buitenschoolse opvang (BSO) geboden aan kinderen tot 5 jaar.

De opvang van de BSO is op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot ongeveer 18.00 uur. Voor deze vacature betreffen de werkdagen voor de BSO de maandag en donderdag.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Je ondersteunt en begeleidt de kinderen bij activiteiten volgens het zorgplan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/afstemming met collega’s. Je verricht daarnaast activiteiten vanuit het groepsprogramma en samen met het kind draag je zorg voor een goed klimaat. Je observeert en waar nodig stimuleer je kinderen bij diverse activiteiten. Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van het zelfregulerende team.

Bij jou voelen de kinderen zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren, biedt rust en duidelijkheid naar de kinderen, je bent in staat vanuit partnerschap (met ouders en betrokken netwerk) de dienstverlening op een professionele wijze in te richten en je inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een mbo diploma op niveau 3;
 • een positieve houding en relativeringsvermogen;
 • het vermogen om snel te schakelen en met daadkracht te handelen.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als basisbegeleider bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris passend bij je ervaring, binnen functieschaal 30;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus uiterlijk op 23 september 2021, daarna is deze vacature gesloten.

Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl, onder vermelding van vacaturenummer 021-83.  

De gesprekken zijn in week 39.

Heb je vragen over deze functie? Bel met Yvonne Slegers of met Cheyenne de Ruiter op 055-3561785.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021-83
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 12-09-2021
Reageer voor 24-09-2021
Ingangsdatum 12-09-2021
Nummer 71045
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel